SMARTWATCHES

BSW-2002

Bedankt om ons product te kiezen!

Om dit toestel goed te begrijpen en te gebruiken en om alle functies te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding licht kunnen afwijken van het eigenlijke product, dient u de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typefouten in deze handleiding, evenals verschillen in vergelijking met de meest recente producten, zullen tijdig worden aangepast. Deze handleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht op de definitieve interpretatie van de handleiding voor.

Verpakking: een geschenkdoos, een gebruikershandleiding, een smartwatch en een oplaadkabel.

Opmerking: het product is IP68 waterdicht en kan dus worden gedragen bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz. Gebruik dit product niet wanneer u een warme douche/bad neemt of in de sauna, aangezien er dan stoom in het toestel kan binnendringen en de randcomponenten beschadigd kunnen raken. Dit soort schade wordt niet gedekt door de waarborg.

Instructies om op te laden: dit product kan magnetisch worden opgeladen. Verbind het laadstation met de achterkant van de laadpinnen van de smartwatch om het automatisch op te laden. U kunt een USB-poort van een pc of een standaard telefoonlader (5 V) gebruiken. Het duurt zo’n 70 minuten om de smartwatch volledig op te laden.

pastedGraphic.png

Opgelet: de twee laadpinnen mogen tijdens het opladen geen geleidend voorwerp raken, aangezien dit een kortsluiting kan veroorzaken. Uw smartwatch maakt verbinding met uw telefoon via de Tfit-app. Download de app als volgt:

Telefoon met Android: zoek en download de Tfit-app in Google Play.

Telefoon met iOS: zoek en download de Tfit-app in de App Store.

Zodra de app is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en opent u de app Tfit. Accepteer de meldingen. Druk rechts onderaan op “Volgende”, druk op “Een apparaat toevoegen”, zoek het apparaat “L13-LE” en druk op “Verbinding maken”. Normaal gezien kunt u nu verbinding maken via Bluetooth 4.0.

Ga dan naar de Bluetooth-instelling op de smartwatch. Zoek de Bluetooth-functie. Klik op Bluetooth activeren. Klik op de naam van uw mobiele telefoon in de lijst. Bevestig de verbinding op uw mobiele telefoon. Normaal gezien kunt u nu verbinding maken via Bluetooth 3.0.

Alleen wanneer er zowel via Bluetooth 3.0 als Bluetooth 4.0 verbinding is, bereikt de smartwatch zijn optimale prestaties. Veeg omlaag op het scherm om het Bluetooth-pictogram weer te geven. De groene kleur in het bovenste gedeelte betekent dat de verbinding tot stand is gebracht via Bluetooth 3.0. De blauwe kleur in het onderste gedeelte betekent dat de verbinding tot stand is gebracht via Bluetooth 4.0.

Om meldingen in te stellen, gaat u naar het menu Instellingen, Beheer van de app, zoekt u “Tfit”, Machtigingenbeheer en selecteert u Alles toestaan.

Zoek onder Meldingen “Tfit” en selecteer Alles toestaan. Selecteer onder “Tfit”, “Push-app” Alles toestaan.

Aangezien het Bluetooth-protocol verschilt afhankelijk van het telefoonmerk, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en de gekoppelde smartwatch instabiel zijn. Activeer in dat geval opnieuw de Bluetooth-functie en probeer opnieuw verbinding te maken of zet de fabrieksinstellingen terug. Als het systeem niet lijkt te reageren, klik dan 10 seconden op de aan/uit-knop om de smartwatch opnieuw in te schakelen.

Knop Omhoog
Knop Omlaag

Gebruikshandleiding

Knop Omhoog: Druk kort om de stappenteller te openen: het display toont het aantal stappen, calorieën en de afstand.

Knop Omlaag: houd ingedrukt om de smartwatch aan te zetten; druk kort om terug te keren naar het stand-by-scherm. Als de smartwatch niet lijkt te reageren, houd het dan ongeveer 10 seconden ingedrukt om opnieuw het apparaat in te schakelen.

Gebaren op het aanraakscherm: veeg naar rechts/links/omhoog om het hoofdmenu te openen. Veeg na het openen van elke functie van links naar rechts om terug te gaan, of veeg van rechts naar links om uw keuze te bevestigen.

De wijzerplaat van de smartwatch wijzigen: druk lang op het scherm, u krijgt dan een reeks wijzerplaten te zien, druk op een van de wijzerplaten om uw keuze te bevestigen.

Statusbalk: Veeg omlaag om de statusbalk weer te geven. Hier ziet u de status van de Bluetooth-verbinding, het batterijniveau, de tijd, enz.

Belangrijkste functies

Oproepen

Een oproep doen: Voer Bluetooth-gesprekken via de mobiele telefoon, spreek

in de smartwatch.

Contacten: synchroniseer alle contacten in de mobiele telefoon. U kunt tot 400 contacten opslaan.

Gespreksgeschiedenis: synchroniseer de gespreksgeschiedenis in de mobiele telefoon.

Tekstberichten: Synchroniseer alle tekstberichten op de mobiele telefoon (telefoons met iOS worden nog niet ondersteund).

Bluetooth: zoek naar het apparaat waarmee u verbinding wilt maken of verbreek de verbinding.

Meldingen: synchroniseer alle meldingen vanaf de mobiele telefoon, inclusief Facebook, WhatsApp, tekstberichten, e-mails, enz. Hiervoor moet eerst verbinding worden gemaakt met “Tfit”.

Slaapmonitor: de smartwatch activeert deze functie automatisch tussen 21.00 u. en 9.00 u. Het registreert de duur en de kwaliteit van uw slaap, en helpt u om betere slaaptijden te kiezen en de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Veeg omhoog op het scherm om de volgende opties weer te geven: Status (aan/uit), Geschiedenis (diepe en oppervlakkige slaapfasen bekijken), Instructies.

Hartslagmonitor: Druk de smartwatch stevig op uw pols. De beste positie is de bovenkant van uw pols. Na ongeveer 20 seconden geeft het scherm uw hartslag in real time weer. Scroll naar beneden in het menu om de geschiedenis te bekijken. De modus omvat een snelle meting en een meting over langere tijd. De laatste optie geeft instructies weer. Een normale hartslagwaarde ligt tussen de 60 en 90 slagen per minuut.

ECG: deze functie combineert het gebruik van een optische hartslagsensor en een ECG-sensor. Na 30 seconden kan het scherm de gegevens weergeven. Na de meting wordt op het scherm To APP weergegeven, wat betekent dat de ECG-gegevens worden opgeslagen in de “Tfit”-app op de mobiele telefoon.

Bloeddruk: plaats tijdens de meting uw hand op een vlak oppervlak. Ongeveer 48 seconden later geef het scherm de gegevens weer. Over het algemeen neemt de bloeddruk toe met de leeftijd en is deze bij vrouwen lager dan bij mannen.

Hardlopen: het apparaat houdt nauwkeurig de bewegingsgegevens bij; tegelijkertijd activeert het de hartslagmeter. Veeg op het scherm omhoog om uw huidige hartslag weer te geven. Veeg omlaag op het scherm om terug te keren naar de Sportmodus; klik op de Sportmodus-knop om de opties Stoppen en Pauzeren weer te geven.

Stappenteller: houdt uw dagelijkse aantal stappen, het aantal verbrande calorieën en de afgelegde afstand bij. Elke dag om middernacht worden alle gegevens automatisch opgeslagen en gereset. Veeg omhoog op het scherm om de volgende opties weer te geven: Status (aan/uit), Geschiedenis (u kunt de gegevens van 7 dagen bekijken), Doel (stel een dagelijks stappendoel in). Voer al uw persoonlijke gegevens in, zoals geslacht, lengte, gewicht, enz. om een nauwkeurigere meting te krijgen.

Foto op afstand (wanneer u verbinding heeft gemaakt met de mobiele telefoon): activeer de camerafunctie op de mobiele telefoon, activeer de functie Foto op afstand op de smartwatch en neem een foto vanaf de smartwatch om deze op te slaan op de mobiele telefoon.

Muziekspeler: Met Muziek via Bluetooth kunt u muziek afspelen op uw mobiele telefoon.

Anti-verlies: klik op “Telefoon zoeken”, op de verbonden telefoon zal een alarm afgaan. Zodra u uw telefoon hebt gevonden, drukt u op “Stoppen” op de telefoon om het alarm te stoppen. Deze optie werkt zowel op de smartwatch als in de app.

Thema’s : u kunt kiezen tussen twee thema’s voor de gebruikersinterface.

Gebaren: ondersteuning voor het dempen tijdens een oproep, stopzetten van het alarm, inschakelen met een gebaar (d.w.z. De hand opheffen om het scherm automatisch in te schakelen), bewegen om een oproep te beantwoorden.

Alarm: u kunt tot vijf alarmen instellen. Druk lang om het alarm te annuleren.

Chronometer: om een individuele tijd te meten, drukt u op het pictogram links om de chronometer te starten en om deze te pauzeren. Druk nogmaals op het pictogram om een totaaltijd weer te geven.

Rekenmachine: om de rekenmachine te gebruiken.
Agenda: om de agenda te gebruiken.

Verschillende talen: de automatische synchronisatie is standaard geactiveerd. Zodra de mobiele telefoon is verbonden, wordt de weergavetaal van de telefoon gesynchroniseerd met die van de smartwatchh. Schakel deze functie uit om de taal handmatig te selecteren.

Bluetooth-instellingen: activeer of deactiveer de Bluetooth-functie op de smartwatch.

Horloge: selecteer het type horloge. U kunt kiezen uit vier stand-by-schermen.

Synchronisatie van de tijd: deze functie wordt standaard geactiveerd wanneer het toestel wordt ingeschakeld. Zodra er verbinding is gemaakt met de telefoon, zal de smartwatch worden gesynchroniseerd met de tijd van de telefoon. Als u de tijd handmatig wilt instellen, moet u deze functie deactiveren.

Geluid: Hier kunt u het profiel, de beltonen en de geluidssignalen voor meldingen kiezen.

Volume: hier kunt u het volume van multimedia-inhoud, beltonen, meldingen en meer aanpassen.

Energiebesparingsmodus: schakel de smartwatch in om over te schakelen naar Horlogemodus, andere functies worden dan uitgeschakeld; open de instellingen voor helderheid van het scherm en het uitschakelen van de achtergrondverlichting.

Eenheden: kies of gegevens moeten worden weergegeven in metrische of Engelse eenheden.

Bewegingsherinnering: stel een herinnering in wanneer u een lange tijd neerzit, zodat de smartwatch u aanspoort om recht te staan.

Fabrieksinstellingen terugzetten: als er een probleem is met het besturingssysteem, kan dit meestal opgelost worden door het terugzetten van de fabrieksinstellingen.

Over: het scherm geeft het model van de smartwatch en de versie van het besturingssysteem weer.

Gegevensoverdracht: gebruik uw mobiele telefoon om de Tfit-app te downloaden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunt u gegevens van de stappenteller, de hartslagmonitor, de slaapmonitor en de multisportmodus naar de mobiele telefoon doorsturen.

Waarborg

 1. In geval van kwaliteitsgebreken te wijten aan fabricage-, materiaal- of ontwerpproblemen tijdens het eerste gebruiksjaar (volgend op de dag van aankoop), bieden wij een gratis waarborg op de belangrijkste onderdelen. We bieden ook een gratis waarborg op de batterij en adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden zijn van toepassing bij een normaal en correct gebruikt van het toestel.
 2. Een defect dat te wijten is aan oneigenlijk gebruik van het toestel door de gebruiker, geeft geen recht op een gratis waarborg. Onder verkeerd gebruik wordt verstaan:

– Demontage of reparatie van het product.

– Vallen door onvoorzichtigheid.

– Kunstmatige schade of schade als gevolg van verkeerd gebruik (zoals: water in het toestel, barsten door een kracht van buitenaf, krassen op randcomponenten, enz.) wordt niet gedekt door de waarborg.

 1. Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis waarborg, moet u een garantiekaart voorleggen met het stempel van de winkel en de plaats en datum van aankoop.

4.Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantendienst van de winkel waar u het product hebt gekocht.

 • Gebruik de afgewerkte producten als referentie.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkooppunt:

Handtekening van de klant:
Handtekening van de verkoper:
Stempel van de winkel:

BSW-2004

Bedankt om ons product te kiezen!

Om dit toestel goed te begrijpen en te gebruiken en om alle functies te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding licht kunnen afwijken van het eigenlijke product, dient u de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typefouten in deze handleiding, evenals verschillen in vergelijking met de meest recente producten, zullen tijdig worden aangepast. Deze handleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht op de definitieve interpretatie van de handleiding voor.

Verpakking: Een geschenkdoos, een gebruikershandleiding, een smartwatch en een oplaadkabel.

Opmerking: het product is IP68 waterdicht en kan dus worden gedragen bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

pastedGraphic.png

Gebruik dit product niet wanneer u een warme douche/bad neemt of in de sauna, aangezien er dan stoom in het toestel kan binnendringen en de randcomponenten beschadigd kunnen raken. Dit soort schade wordt niet gedekt door de waarborg.

Instructies voor de knoppen:

Aan/uit-knop: Druk lang om het toestel aan/uit te zetten, druk kort om het scherm aan/uit te zetten; druk kort in de gebruikersinterface om terug te keren naar het startscherm.

Instructies voor het aanraakscherm: druk op het scherm om een menu te selecteren en het te openen, veeg op het scherm naar rechts om terug te gaan. Veeg op het startscherm omlaag om de statusbalk te openen; veeg naar rechts om het actiecentrum te openen; veeg naar links om het hoofdmenu te openen.

Aan/uit-knop

Instructies om op te laden: dit product kan magnetisch worden opgeladen. Verbind het laadstation met de achterkant van de laadpinnen van de smartwatch om het automatisch op te laden. Het duurt zo’n twee uur om de smartwatch volledig op te laden. Het apparaat kan dan 30 dagen in stand-by-modus gebruikt worden en vijf tot zeven dagen in actieve modus. Gebruik de smartwatch niet wanneer deze wordt opgeladen.

 Let op: Verbind de magnetische oplaadkabel en een van de twee pinnen niet gelijktijdig met geleidend materiaal, aangezien dit kortsluiting kan veroorzaken.

Uw smartwatch maakt verbinding met uw telefoon via de Tfit-app. Download de app als volgt:

 • Telefoon met Android: zoek en download de Tfit-app in Google Play.
 • Telefoon met iOS: zoek en download de Tfit-app in de App Store.

Zodra de app is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en opent u de app Tfit. Accepteer de meldingen en andere machtigingsverzoeken van de app, en vul uw persoonlijke gegevens in. Druk op “apparaten”, vervolgens op “een apparaat toevoegen” en zoek het apparaat “L8XXX” (activeer de GPS-functie op de smartphone voordat u de verbinding tot stand brengt).

Update van de firmware: wanneer Bluetooth is ingeschakeld, drukt u in de Tfit-app op “Meer” – “Updates”. Als er een firmware-update beschikbaar is, klikt u erop om de firmware van de smartwatch bij te werken.

Opgelet: Als de update is mislukt, vernieuwt u de Bluetooth-verbinding en probeert u opnieuw om de update uit te voeren.

Aangezien het Bluetooth-protocol verschilt afhankelijk van het telefoonmerk, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en de gekoppelde smartwatch instabiel zijn. Activeer in dat geval opnieuw de Bluetooth-functie en probeer opnieuw verbinding te maken. Bepaalde instellingen op de telefoon moeten worden aangepast om een vlotte gegevensoverdracht te garanderen. U kunt deze informatie negeren als uw telefoon niet over deze functies beschikt.

Belangrijkste functies:

 • Taal/Tijd/Datum: De smartwatch wordt automatisch gesynchroniseerd met de datum en tijd van de telefoon wanneer er een Bluetooth-verbinding is.
 • Stand-by-interface: er zijn verschillende opties beschikbaar voor het stand-by-scherm. Druk twee seconden op de Startknop het startscherm om een wijziging aan te brengen.
 • Meldingen: synchroniseer alle meldingen op de telefoon, inclusief Facebook, WhatsApp, tekstberichten, e-mails, enz. Als u de meldingen en hun inhoud wilt bekijken, moet u de detailweergave instellen in meldingsfunctie van Facebook en WhatsApp in de apps op de telefoon. De smartwatch kan de vijf meest recente meldingen weergeven en u kunt de details lezen. Veeg op het scherm om het volgende bericht te lezen. Het toestel trilt voor een inkomende oproep of nieuwe berichten. Druk op de Startknop om het trillen te stoppen.
 • Statusbalk: Veeg omlaag op het scherm om terug te keren naar het stand-by-scherm. U kunt dan de status van de Bluetooth-verbinding, het batterijniveau en het helderheidsniveau zien. Veeg naar links op de statusbalk om het weer te openen. Om de gegevens te synchroniseren vanuit de app, moeten de GPS- en netwerkfuncties van de telefoon zijn ingeschakeld.
 • Activiteitsinformatie: Hier worden gezondheidsgegevens weergegeven, waaronder het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbruikte calorieën

voor die dag. Ze worden om middernacht opgeslagen en gereset voor de volgende dag. U kunt alle eerder geregistreerde gegevens terugvinden in de geschiedenis.

 • Slaapmonitor: De smartwatch activeert deze functie automatisch tussen 22.00 u. en 8.00 u. U kunt de details met betrekking tot de kwaliteit van uw slaap raadplegen door verbinding te maken met de app op uw telefoon.
 • Muziekbediening op afstand: luister naar muziek vanaf uw telefoon en bedien de verschillende instellingen vanaf uw smartwatch.
 • Weersverwachtingen: het weer wordt met de smartwatch gesynchroniseerd vanaf de app. Op de telefoon moet de GPS-functie zijn ingeschakeld en de lokale weersomstandigheden kunnen enkel onder normale omstandigheden worden opgehaald.
 • ECG: Het apparaat combineert het gebruik van een optische hartslagsensor en een ECG-sensor. Het duurt ongeveer 30 seconden voor de gegevens worden weergegeven. Na de meting verschijnt de “ToAPP”-interface. Het ECG wordt opgeslagen in de Tfit-app op de telefoon en kan ter informatie met anderen worden gedeeld.
 • Bloeddruk: om uw bloeddruk te meten, legt u uw handen op een vlak oppervlak en beweegt u niet; de gegevens worden na ongeveer 48 seconden weergegeven. Over het algemeen neemt de bloeddruk toe met de leeftijd en is deze bij vrouwen lager dan bij mannen.
 • Hartslag: Wacht twee seconden om de hartslag te meten en op te slagen door het capillaire huidoppervlak te scannen met groene leds. Veeg op het scherm naar andere menu’s om het horloge te stoppen met het meten van deze gegevens. Normaal moet de hartslag tussen 60 en 90 slagen per minuut liggen, voor professionele atleten kan dit tot minder dan 60 slagen per minuut zakken. Tijdens intensieve inspanning kan de hartslag oplopen tot 200 slagen per minuut. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de hartweerstand en de longcapaciteit.
 • Zuurstofgehalte bloed: het zuurstofgehalte in het bloed (SPO2H) is het

Zuurstofniveau in het bloed; normaal gezien bedraagt dit 94% tot 99%.

Training: Selecteer een sportmodus om uw training te registreren. Druk op de aan/uit-knop om te pauzeren. U kunt dan kiezen om de meting op te slaan, te wissen of verder te zetten. De smartwatch registreert calorieën en hartslag in alle modi. U kunt de details bekijken door op het scherm te vegen.

 • Alarm: stel verschillende alarmen in via de app op uw telefoon.
 • Chronometer: klik hierop om de chronometer te starten of te pauzeren. Klik nogmaals om deze stop te zetten.
 • Timer: Stel een tijd voor de timer in.
 • Telefoon terugvinden: druk op deze functie om uw telefoon een waarschuwingsgeluid te laten afspelen.
 • Bluetooth-camera: Ontgrendel het scherm van de telefoon, zet de smartwatch in de modus Bluetooth-camera, open de foto-interface en tik op de smartwatch om foto’s te nemen. De foto’s worden opgeslagen in het album van de telefoon.

Bediening:

Uitschakelen: druk hierop om het apparaat uit te schakelen.

Over: Controleer het modelnummer van het apparaat, het Bluetooth-adres en de versie van de firmware.

Opnieuw instellen: druk hierop om de fabrieksinstellingen terug te zetten.

Herinnering beweging/water: u kunt via de app een alarm instellen om u eraan te herinneren dat u moet bewegen of water moet drinken.

Herinneringsmodus: Kies via de app een herinneringsmodus: scherm inschakelen, trillen, scherm inschakelen + trillen.

Helder scherm aan de pols: configureer deze functie in de app.

De smartwatch verbruikt meer energie wanneer deze functie actief is. Configuratie van de meeteenheden: metrisch of Engels stelsel.

Gegevensoverdracht: alle gegevens worden opgeslagen in het toestel. Gegevens van de stappenteller, hartslagmonitor,

slaapkwaliteit of multisportmodus kunnen allemaal worden overgezet naar de app op de telefoon.

Waarborg

 1. In geval van kwaliteitsgebreken te wijten aan fabricage-, materiaal- of ontwerpproblemen tijdens het eerste gebruiksjaar (volgend op de dag van aankoop), bieden wij een gratis waarborg op de belangrijkste onderdelen. We bieden ook een gratis waarborg op de batterij en adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden zijn van toepassing bij een normaal en correct gebruikt van het toestel.
 2. Een defect dat te wijten is aan oneigenlijk gebruik van het toestel door de gebruiker, geeft geen recht op een gratis waarborg. Onder verkeerd gebruik wordt verstaan:

– Demontage of reparatie van het product.

– Vallen door onvoorzichtigheid.

– Kunstmatige schade of schade als gevolg van verkeerd gebruik (zoals: water in het toestel, barsten door een kracht van buitenaf, krassen op randcomponenten, enz.) wordt niet gedekt door de waarborg.

 1. Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis waarborg, moet u een garantiekaart voorleggen met het stempel van de winkel en de plaats en datum van aankoop.
 2. Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantendienst van de winkel waar u het product hebt gekocht.
 3. Gebruik de afgewerkte producten als referentie.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkooppunt:

Handtekening van de klant:
Handtekening van de verkoper:
Stempel van de winkel:

BSW-2005

Bedankt om ons product te kiezen!

Om dit toestel goed te begrijpen en te gebruiken en om alle functies te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding licht kunnen afwijken van het eigenlijke product, dient u de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typefouten in deze handleiding, evenals verschillen in vergelijking met de meest recente producten, zullen tijdig worden aangepast. Deze handleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht op de definitieve interpretatie van de handleiding voor.

Verpakking: Een geschenkdoos, een gebruikershandleiding, een smartwatch en een oplaadkabel.

Opmerking: het product is IP68 waterdicht en kan dus worden gedragen bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

Gebruikshandleiding:

Startknop: houd de aan/uit-knop ingedrukt en druk vervolgens kort op het scherm om het in te schakelen.

Instructies voor het aanraakscherm: tik op het scherm om een menu te openen en veeg naar rechts om terug te keren; veeg omlaag om de statusbalk onder aan het startscherm weer te geven; veeg naar rechts om de multisportmodus te openen; veeg naar links om het hoofdmenu weer te geven; veeg omhoog om het actiecentrum weer te geven.

Verwisselbaar polsbandje: schuif de pin die zich tussen de behuizing en het bandje bevindt naar het midden om het bandje te af te nemen/aan te doen.

Instructies om op te laden: dit product kan magnetisch worden opgeladen. Het is compatibel met mobiele telefoonladers van 5V en USB-interfaces van computers. Verbind het laadstation met de achterkant van de laadpinnen van de smartwatch om het automatisch op te laden. Het duurt zo’n twee uur om de smartwatch volledig op te laden. Het apparaat kan dan 30 dagen in stand-by-modus gebruikt worden

En vijf tot tien dagen in actieve modus. Gebruik de smartwatch niet wanneer deze wordt opgeladen.

 Let op: Verbind de magnetische oplaadkabel en een van de twee pinnen niet gelijktijdig met geleidend materiaal, aangezien dit kortsluiting kan veroorzaken.

De smartwatch kan verbinding maken met een telefoon. Download eerst de WearFit 2.0-app op uw telefoon op een van de volgende manieren:

1. Telefoon met iOS, Android/iOS : Scan de QR-code hieronder met een browser of scanner om de WearFit 2.0-app te downloaden.

  1. 2. Telefoon met Android: zoek en download de WearFit 2.0-app in Google Play.3. Telefoon met iOS: zoek en download de WearFit 2.0-app in de App Store.
   • Pairing: Zodra de app is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en opent u de app WearFit 2.0. Kies tussen de opties Registreren en ‘Directe toegang’ als u zich niet wilt registreren. Ga naar Over mij rechts onderaan het scherm en klik op Verbinding beheren. Klik op Smartwatch. Wanneer het model S30 verschijnt, klik er dan op. Accepteer het verzoek tot Bluetooth-pairing met de smartphone.
   • Update van de firmware: wanneer de Bluetooth-functie is ingeschakeld, tikt u in de WearFit 2.0-app op “Mijn”, “Apparaatbeheer”, “Firmware-update”. Als er een update van de firmware beschikbaar is, klik er dan op om de firmware van de smartwatch bij te werken.

   Opgelet: Als de update is mislukt, wacht dan tot de batterij van de smartwatch volledig is ontladen voordat u deze opnieuw oplaadt en opnieuw instelt. Zoek het Bluetooth-apparaat Huntersun-BLE, maak verbinding en voer de update opnieuw uit.

   Aangezien het Bluetooth-protocol verschilt afhankelijk van het telefoonmerk, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en de gekoppelde smartwatch instabiel zijn. Activeer in dat geval opnieuw de Bluetooth-functie van de Huntersun-BLE en probeer opnieuw verbinding te maken.

   Belangrijkste functies:

   • Taal/Tijd/Datum: De smartwatch wordt automatisch gesynchroniseerd met de datum en tijd van de telefoon wanneer er een Bluetooth-verbinding is met de app.
   • Stand-by-scherm: er zijn verschillende opties beschikbaar voor het stand-by-scherm. Druk twee seconden op het startscherm om een wijziging aan te brengen.
   • Statusbalk: Veeg omlaag op het scherm om toegang te krijgen tot de stand-by-interface met de Bluetooth-status, de QR-code (scan deze met uw mobiele telefoon en download de toepassing WearFit 2.0), het helderheidsniveau en de batterijstatus.

   Meldingen: veeg naar rechts op het scherm om de

   meldingen weer te geven. Ze worden gesynchroniseerd met de telefoon en halen informatie op zoals oproepen, WhatsApp-acties, tekstberichten en WeChat-berichten. De acht meest recente meldingen worden weergegeven voor oproepen, ontvangen berichten en herinneringen. U kunt ook een oproep weigeren vanaf de smartwatch.

   • Stappenteller, afstand, calorieën: u kunt het aantal stappen, het aantal afgelegde kilometers en het aantal verbrande calorieën per dag bijhouden. Deze gegevens worden elke dag om middernacht gereset. De smartwatch kan gegevens opslagen voor zeven dagen.
   • Sporten: multisport-modus. Selecteer een sport om te beginnen,

   Veeg op het scherm naar rechts om de training te pauzeren. De smartwatch registreert gegevens over trainingsduur, het aantal verbruikte calorieën, de hartslag enz.

   Gezondheid:

   • Hartslag: wanneer deze functie geactiveerd is, zal het toestel

   de hartslag meten door het capillaire huidoppervlak te scannen met groene leds. Wacht ongeveer twee seconden voordat deze gegevens worden gemeten en opgeslagen. Veeg op het scherm naar andere menu’s de meting van deze gegevens stop te zetten. Raadpleeg online informatie over de gemiddelde hartslag en de inspanningshartslag voor uw leeftijd en geslacht en/of vraag uw arts om advies.

   Opgelet: de smartwatch is in geen enkel geval een medisch apparaat. Alle meetwaarden zijn louter informatief.

   • Bloeddruk: plaats uw handen op een vlak oppervlak en

   beweeg niet. Zodra deze functie geactiveerd wordt, duurt de meting tussen 45 en 50 seconden waarna het resultaat op het scherm wordt weergegeven. Opgelet: de smartwatch is in geen enkel geval een medisch apparaat. Alle meetwaarden zijn louter informatief.

   • ECG: het apparaat combineert het gebruik van een optische hartslagsensor

   En een ECG-sensor om informatie weer te geven over de hartfunctie van gebruiker. Zodra deze functie geactiveerd wordt, duurt de meting 30 seconden waarna het resultaat op het scherm wordt weergegeven.

   Opgelet: de smartwatch is in geen enkel geval een medisch apparaat. Alle meetwaarden zijn louter informatief.

   • Zuurstofgehalte bloed: het zuurstofgehalte in het bloed (SPO2H) is het

   zuurstofniveau in het bloed. Raadpleeg de online informatie over wat een normaal zuurstofgehalte in uw bloed is voor uw leeftijd en geslacht en/of vraag uw arts om advies.

   Opgelet: de smartwatch is in geen enkel geval een medisch apparaat. Alle meetwaarden zijn louter informatief.

   • Temperatuur: de normale lichaamstemperatuur ligt tussen 35,9 en 37,2 graden en varieert in de loop van de dag. Het maximale temperatuurverschil is 1 graad. Een temperatuur boven 37,3 wijst op lage koorts.
   • Slaapmonitor: het systeem voor slaapanalyse zal

   Automatisch actief zijn tussen 22.00 u. en 8.00 u. U kunt de details met betrekking tot de kwaliteit van uw slaap raadplegen in de WearFit 2.0-app van uw telefoon.

   • Chronometer: klik hierop om de chronometer te starten of te pauzeren. Klik nogmaals om deze stop te zetten.
   • Muziekbediening op afstand: luister naar muziek vanaf uw telefoon en bedien de verschillende instellingen vanaf uw smartwatch.
   • Bediening van de camera op afstand: ga naar de WearFit 2.0-app en klik op + om de camerafunctie te openen. Schud de smartwatch om een foto te nemen.
   • Over: Druk op het scherm om dit menu te openen. Controleer het apparaatmodel, de firmwareversie en het Bluetooth-adres.
   • Opnieuw instellen: met deze functie wordt het toestel teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
   • Alarm: stel verschillende alarmen in via de app op uw telefoon.

   Bewegingsherinnering: u kunt een alarm configureren om u eraan te herinneren dat u moet bewegen.

   • Telefoon terugvinden: druk op deze functie om uw telefoon een waarschuwingsgeluid te laten afspelen.
   • Helder scherm aan de pols: configureer deze functie in de app. De smartwatch verbruikt meer energie wanneer deze functie actief is.
   • Configuratie van de meeteenheden: metrisch of Engels stelsel.
   • Gegevensoverdracht: alle gegevens worden opgeslagen in het toestel. Gegevens van de stappenteller, hartslagmonitor, slaapkwaliteit of multisportmodus kunnen allemaal worden overgezet naar de app op de telefoon.

   Waarborg

   1. In geval van kwaliteitsgebreken te wijten aan fabricage-, materiaal- of ontwerpproblemen tijdens het eerste gebruiksjaar (volgend op de dag van aankoop), bieden wij een gratis waarborg op de belangrijkste onderdelen. We bieden ook een gratis waarborg op de batterij en adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden zijn van toepassing bij een normaal en correct gebruikt van het toestel.
   2. 2.Een defect dat te wijten is aan oneigenlijk gebruik van het toestel door de gebruiker, geeft geen recht op een gratis waarborg. Onder verkeerd gebruik wordt verstaan:

   – Demontage of reparatie van het product.

   – Vallen door onvoorzichtigheid.

   – Kunstmatige schade of schade als gevolg van verkeerd gebruik (zoals: water in het toestel, barsten door een kracht van buitenaf, krassen op randcomponenten, enz.) wordt niet gedekt door de waarborg.

   1. 3.Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis waarborg, moet u een garantiekaart voorleggen met het stempel van de winkel en de plaats en datum van aankoop.

   4.Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantendienst van de winkel waar u het product hebt gekocht.

   • Gebruik de afgewerkte producten als referentie.

   Aankoopdatum:

   IMEI-code:

   Verkooppunt:

   Handtekening van de klant:
   Handtekening van de verkoper:
   Stempel van de winkel:

BSW-2009

Bedankt om een product van ons bedrijf te kiezen.

Om goed te begrijpen hoe u dit apparaat kunt gebruiken en eenvoudig kunt bedienen, dient u eerst deze handleiding te lezen. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Verpakking: een geschenkdoos, een gebruikershandleiding, een smartwatch en een oplaadkabel.

 • Oplaadinstructies: dit product is geschikt voor gebruik met een standaard voedingskabel voor mobiele telefoons of een micro USB-kabels voor computers, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Open het klepje van de USB-poort en steek de oplaadkabel in de juiste richting om te beginnen met opladen. Het duurt ongeveer 180 minuten om volledig op te laden.
 • Simkaart: ondersteuning voor GSM 2G-oproepen en -netwerken, ondersteuning voor WCDMA 3G-, FDD 4G-, TDD 4G-netwerken, geen ondersteuning voor CDMA 2G-oproepen of -netwerken. Ondersteuning voor nano-simkaarten. Nadat u het toestel hebt uitgeschakeld, verwijdert u het klepje van de simkaartsleuf en plaatst u de simkaart zoals hieronder afgebeeld. Plaats het klepje van de sleuf terug, eerst aan de linkerzijde en de bovenzijde, en druk het klepje verder naar links.
 • Stap 1: Open het gebied gemarkeerd met een rode lijn met uw vingernagel omde simkaartsleuf open te maken.Stap 2: Ga verder met het inbrengen van de kaart zoals aangegeven.
  • Gebruiksinstructies: als de smartwatch niet lijkt te reageren, drukt u langer dan 10 seconden op de aan/uit-knop om de fabrieksinstellingen terug te zetten.
  • Aan/uit-knop: druk lang om het toestel aan/uit te zetten, druk kort om terug te keren naar het stand-by-scherm, druk nogmaals kort om het scherm uit te zetten, druk kort om het scherm aan te zetten als het uit staat.
  • Gebaren op het aanraakscherm: druk op elk pictogram om toegang te krijgen tot de overeenkomstige functie, veeg naar rechts om terug te gaan, veeg naar links om naar het volgende menu te gaan.

  De wijzerplaat veranderen: druk lang op de wijzerplaat, veeg naar rechts of links om de gewenste wijzerplaat te selecteren, druk erop om te bevestigen.

  • Statusbalk: veeg vanaf het stand-by-scherm omlaag om de statusbalk weer te geven en toegang te krijgen tot de 3 hoofdinterfaces:
  1. Links: Scherm oplichten wanneer u uw pols opheft/Instellingen/Noodoproep/Vliegtuigmodus.
  2. Centrum: Voeding/Signaalstatus/Dataverbinding/Wifi.
  3. Rechts: Meldingen/Recente taken/Bluetooth/Helderheid.
  • Veeg vanaf het stand-by-scherm omhoog om de volgende 7 functies te gebruiken:

  Kompas

  Slaapmonitor

  Stappenteller

  Hartslag

  Weer

  Luchtdruk

  Hoogte

  Veeg nogmaals omlaag om terug te keren naar het stand-by-scherm.

  • Veeg vanaf het stand-by-scherm omhoog om de hoofdmenu’s weer te geven:
  • GPS-functie: ondersteuning voor Onmiddellijke locatiebepaling, Geofencing, Route volgen, Weergave van wegenkaarten, Slimme navigatie en Noodoproepen.

  Om te beginnen, zoekt en downloadt u vanaf uw mobiele telefoon de app “FangZouDiu” in de App Store. Open de app, pak een account aan en meld u aan bij dat account. U wordt vervolgens gevraagd om een groep aan te maken. Nadat u de groep hebt aangemaakt, beschikt u over een gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig en volg de instructies op.

Een groep maken: klik op de naam van de centrale groep, de optie Een nieuwe groep toevoegen wordt weergegeven.

Leden toevoegen aan de groep: klik op het pictogram “+” rechts onderaan. u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen op verschillende manieren: u kunt het nummer rechtstreeks invoeren (elke gebruiker heeft een nummer toegewezen gekregen bij de registratie), u kunt ook de QR-code van andere gebruikers scannen om ze toe te voegen.

Afmelden: klik op “Ik” in de linkerbovenhoek, ga naar het uitvouwmenu onderaan om u afmelden.

Instellingen locatiebepaling: Ga naar de voorlaatste functie van de groepsleden op de onderste regel en ga vervolgens naar Instellingen, bijv. Groepsnaam wijzigen, Positie delen, Route delen, Afstand weergeven, Geofencing enz.

Noodoproep: ga naar de functie in de rechterbovenhoek. Klik op “Dringend, onmiddellijk verzenden” om elk lid van de groep op de hoogte te brengen.

Belangrijkste functies:

 • Multi-bewegingsmodus: veeg vanuit het stand-by-scherm naar rechts om de multi-bewegingsmodus te openen, veeg vervolgens naar links om terug te keren naar het stand-by-scherm. U kunt kiezen uit Wandelen, Hardlopen buiten, Hardlopen binnen, Bergsport, Langlaufen, Halve marathon, Marathon, Paardrijden, enz. Kies een modus, open een stand-by GPS-interface; zodra de locatiebepaling voltooid is, kunt u beginnen. Als u geen locatiebepaling nodig hebt, drukt u op Annuleren. De smartwatch zal onmiddellijk beginnen werken zonder GPS-tracking.
 • Recente taken: als er te veel apps geopend zijn, kan dit het systeem vertragen. controleer recent geopende apps of schakel bepaalde apps uit.
 • Noodoproep: Instellingen – Instellingen voor noodoproepen – U kunt tot drie noodnummers opslaan in de gewenste oproepvolgorde. Druk op Noodoproep om de nummers in de ingestelde volgorde te bellen.
 • Meldingen: druk op de stand-by-toets waar meldingen worden weergegeven en selecteer een bericht om de inhoud van het bericht op het volledige scherm te bekijken.
 • Hartslagmonitor: open de functie en wacht drie seconden om de meting automatisch te starten, dit is een dynamische hartslagmonitor. Veeg naar

om af te sluiten, klik op het pictogram rechts bovenaan om de geschiedenis te openen.

 • Kompas Open de functie en draai uw pols om een kalibratie uit te voeren. Wanneer de kalibratie voltooid is, toont de smartwatch u de richting van de windstreken.
 • Slaapmonitor: deze functie wordt elke dag automatisch geactiveerd van 21.00 u. tot 09.00 u. en registreert informatie over uw slaap. klik op het middelste item voor een tabel met slaapstatistieken en veeg naar rechts om terug te keren naar de slaapinterface.
 • Stappenteller: met deze functie kunt u uw stappen tellen en de afgelegde afstand bijhouden. de gegevens worden elke dag om middernacht opgeslagen en vervolgens gereset. klik op de zone in het midden voor een dagelijkse tabel waarin uw stappen worden bijgehouden, en veeg naar rechts om terug te keren naar de interface van de stappenteller.
 • Luchtdruk: Wanneer de smartwatch verbinding heeft gemaakt met het internet, gebruikt het de locatiebepaling via GPS om verbinding te maken met een serviceprovider en gegevens over de lokale luchtdruk en temperatuur op te halen.
 • Hoogte: Wanneer de smartwatch verbinding heeft gemaakt met het internet, gebruikt het de locatiebepaling via GPS om verbinding te maken met een serviceprovider en gegevens over de lokale hoogte op te halen.
 • Bluetooth: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Netwerkverbinding – Bluetooth – Bluetooth activeren – Openen. Klik om naar Bluetooth-apparaten te zoeken, selecteer de naam van het Bluetooth-apparaat waarmee u verbinding wilt maken en klik op Verbinding maken. Als u wilt dat andere apparaten naar de smartwatch zoeken, activeert u de optie “Apparaat zichtbaar”.
 • Wifi: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Netwerkverbinding – WLAN. Selecteer de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in.
 • Audiocentrum: Spraakmemo, Muziekspeler
 • Multimediacentrum: Galerij, video

Horloge: Chronometer, Alarm, Aftellen.

 • Hulpmiddelen: Rekenmachine, Agenda.
 • Stijlen: u beschikt over twee opties. Wanneer u een modus heeft geselecteerd, drukt u rechts om te bevestigen.
 • Instellingen: u kunt verschillende instellingen van de smartwatch aanpassen.
 • Camera: open de Camerafunctie om foto’s te nemen en op te slaan in de Galerij.
 • Beheer van de smartwatch: Downloads (hier vindt u de apps die u via de browser hebt gedownload), Bestandsbeheer.
 • Modus selecteren: Normale modus, Snelle modus (wanneer u een grote gaming-app gebruikt, verbruikt de smartwatch meer energie en raden we af om deze optie ononderbroken te activeren).
 • Apps downloaden: De smartwatch werkt met het besturingssysteem Android 6.0, waarmee verschillende soorten apps kunnen worden gedownload via de browser. Onlangs gedownloade apps van derden zijn allemaal te vinden onder het Hoofdmenu – Meer.
 • Draadloze update: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Over de smartwatch – Draadloze update. Klik om een nieuwe versie te zoeken. zorg ervoor dat de batterij minstens 80% is opgeladen voordat u doorgaat met de update. We zorgen ervoor dat u steeds over de laatste versie van het besturingssysteem beschikt.

Waarborg

1. In geval van kwaliteitsgebreken te wijten aan fabricage-, materiaal- of ontwerpproblemen tijdens het eerste gebruiksjaar (volgend op de dag van aankoop), bieden wij een gratis waarborg op de belangrijkste onderdelen. We bieden ook een gratis waarborg op de batterij en adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden zijn van toepassing bij een normaal en correct gebruikt van het toestel.

2. Een defect dat te wijten is aan oneigenlijk gebruik van het toestel door de gebruiker, geeft geen recht op een gratis waarborg. Onder verkeerd gebruik wordt verstaan:

 1. Demontage of reparatie van het product.
 2. Vallen door onvoorzichtigheid.
 3. Kunstmatige schade of schade als gevolg van verkeerd gebruik (zoals: water in het toestel, barsten door een kracht van buitenaf, krassen op randcomponenten, enz.) wordt niet gedekt door de waarborg.

3. Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis waarborg, moet u een garantiekaart voorleggen met het stempel van de winkel en de plaats en datum van aankoop.

4. Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantendienst van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Gebruik de afgewerkte producten als referentie.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkooppunt:

Handtekening van de klant:
Handtekening van de verkoper:
Stempel van de winkel:

BSW-2101

Stap 1: Open het gebied gemarkeerd met een rode lijn met uw vingernagel om

de simkaartsleuf open te maken.

Stap 2: Ga verder met het inbrengen van de kaart zoals aangegeven.

 • Gebruiksinstructies: als de smartwatch niet lijkt te reageren, drukt u langer dan 10 seconden op de aan/uit-knop om de fabrieksinstellingen terug te zetten.
 • Aan/uit-knop: druk lang om het toestel aan/uit te zetten, druk kort om terug te keren naar het stand-by-scherm, druk nogmaals kort om het scherm uit te zetten, druk kort om het scherm aan te zetten als het uit staat.
 • Gebaren op het aanraakscherm: druk op elk pictogram om toegang te krijgen tot de overeenkomstige functie, veeg naar rechts om terug te gaan, veeg naar links om naar het volgende menu te gaan.

De wijzerplaat veranderen: druk lang op de wijzerplaat, veeg naar rechts of links om de gewenste wijzerplaat te selecteren, druk erop om te bevestigen.

 • Statusbalk: veeg vanaf het stand-by-scherm omlaag om de statusbalk weer te geven en toegang te krijgen tot de 3 hoofdinterfaces:
 1. Links: Scherm oplichten wanneer u uw pols opheft/Instellingen/Noodoproep/Vliegtuigmodus.
 2. Centrum: Voeding/Signaalstatus/Dataverbinding/Wifi.
 3. Rechts: Meldingen/Recente taken/Bluetooth/Helderheid.
 • Veeg vanaf het stand-by-scherm omhoog om de volgende 7 functies te gebruiken:

Kompas

Slaapmonitor

Stappenteller

Hartslag

Weer

Luchtdruk

Hoogte

Veeg nogmaals omlaag om terug te keren naar het stand-by-scherm.

 • Veeg vanaf het stand-by-scherm omhoog om de hoofdmenu’s weer te geven:
 • GPS-functie: ondersteuning voor Onmiddellijke locatiebepaling, Geofencing, Route volgen, Weergave van wegenkaarten, Slimme navigatie en Noodoproepen.

Om te beginnen, zoekt en downloadt u vanaf uw mobiele telefoon de app “FangZouDiu” in de App Store. Open de app, pak een account aan en meld u aan bij dat account. U wordt vervolgens gevraagd om een groep aan te maken. Nadat u de groep hebt aangemaakt, beschikt u over een gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig en volg de instructies op.

Een groep maken: klik op de naam van de centrale groep, de optie Een nieuwe groep toevoegen wordt weergegeven.

Leden toevoegen aan de groep: klik op het pictogram “+” rechts onderaan. u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen op verschillende manieren: u kunt het nummer rechtstreeks invoeren (elke gebruiker heeft een nummer toegewezen gekregen bij de registratie), u kunt ook de QR-code van andere gebruikers scannen om ze toe te voegen.

Afmelden: klik op “Ik” in de linkerbovenhoek, ga naar het uitvouwmenu onderaan om u afmelden.

Instellingen locatiebepaling: Ga naar de voorlaatste functie van de groepsleden op de onderste regel en ga vervolgens naar Instellingen, bijv. Groepsnaam wijzigen, Positie delen, Route delen, Afstand weergeven, Geofencing enz.

Noodoproep: ga naar de functie in de rechterbovenhoek. Klik op “Dringend, onmiddellijk verzenden” om elk lid van de groep op de hoogte te brengen.

Belangrijkste functies:

 • Multi-bewegingsmodus: veeg vanuit het stand-by-scherm naar rechts om de multi-bewegingsmodus te openen, veeg vervolgens naar links om terug te keren naar het stand-by-scherm. U kunt kiezen uit Wandelen, Hardlopen buiten, Hardlopen binnen, Bergsport, Langlaufen, Halve marathon, Marathon, Paardrijden, enz. Kies een modus, open een stand-by GPS-interface; zodra de locatiebepaling voltooid is, kunt u beginnen. Als u geen locatiebepaling nodig hebt, drukt u op Annuleren. De smartwatch zal onmiddellijk beginnen werken zonder GPS-tracking.
 • Recente taken: als er te veel apps geopend zijn, kan dit het systeem vertragen. controleer recent geopende apps of schakel bepaalde apps uit.
 • Noodoproep: Instellingen – Instellingen voor noodoproepen – U kunt tot drie noodnummers opslaan in de gewenste oproepvolgorde. Druk op Noodoproep om de nummers in de ingestelde volgorde te bellen.
 • Meldingen: druk op de stand-by-toets waar meldingen worden weergegeven en selecteer een bericht om de inhoud van het bericht op het volledige scherm te bekijken.
 • Hartslagmonitor: open de functie en wacht drie seconden om de meting automatisch te starten, dit is een dynamische hartslagmonitor. Veeg naar

om af te sluiten, klik op het pictogram rechts bovenaan om de geschiedenis te openen.

 • Kompas Open de functie en draai uw pols om een kalibratie uit te voeren. Wanneer de kalibratie voltooid is, toont de smartwatch u de richting van de windstreken.
 • Slaapmonitor: deze functie wordt elke dag automatisch geactiveerd van 21.00 u. tot 09.00 u. en registreert informatie over uw slaap. klik op het middelste item voor een tabel met slaapstatistieken en veeg naar rechts om terug te keren naar de slaapinterface.
 • Stappenteller: met deze functie kunt u uw stappen tellen en de afgelegde afstand bijhouden. de gegevens worden elke dag om middernacht opgeslagen en vervolgens gereset. klik op de zone in het midden voor een dagelijkse tabel waarin uw stappen worden bijgehouden, en veeg naar rechts om terug te keren naar de interface van de stappenteller.
 • Luchtdruk: Wanneer de smartwatch verbinding heeft gemaakt met het internet, gebruikt het de locatiebepaling via GPS om verbinding te maken met een serviceprovider en gegevens over de lokale luchtdruk en temperatuur op te halen.
 • Hoogte: Wanneer de smartwatch verbinding heeft gemaakt met het internet, gebruikt het de locatiebepaling via GPS om verbinding te maken met een serviceprovider en gegevens over de lokale hoogte op te halen.
 • Bluetooth: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Netwerkverbinding – Bluetooth – Bluetooth activeren – Openen. Klik om naar Bluetooth-apparaten te zoeken, selecteer de naam van het Bluetooth-apparaat waarmee u verbinding wilt maken en klik op Verbinding maken. Als u wilt dat andere apparaten naar de smartwatch zoeken, activeert u de optie “Apparaat zichtbaar”.
 • Wifi: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Netwerkverbinding – WLAN. Selecteer de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in.
 • Audiocentrum: Spraakmemo, Muziekspeler
 • Multimediacentrum: Galerij, video

Horloge: Chronometer, Alarm, Aftellen.

 • Hulpmiddelen: Rekenmachine, Agenda.
 • Stijlen: u beschikt over twee opties. Wanneer u een modus heeft geselecteerd, drukt u rechts om te bevestigen.
 • Instellingen: u kunt verschillende instellingen van de smartwatch aanpassen.
 • Camera: open de Camerafunctie om foto’s te nemen en op te slaan in de Galerij.
 • Beheer van de smartwatch: Downloads (hier vindt u de apps die u via de browser hebt gedownload), Bestandsbeheer.
 • Modus selecteren: Normale modus, Snelle modus (wanneer u een grote gaming-app gebruikt, verbruikt de smartwatch meer energie en raden we af om deze optie ononderbroken te activeren).
 • Apps downloaden: De smartwatch werkt met het besturingssysteem Android 6.0, waarmee verschillende soorten apps kunnen worden gedownload via de browser. Onlangs gedownloade apps van derden zijn allemaal te vinden onder het Hoofdmenu – Meer.
 • Draadloze update: ga naar het Hoofdmenu – Instellingen – Over de smartwatch – Draadloze update. Klik om een nieuwe versie te zoeken. zorg ervoor dat de batterij minstens 80% is opgeladen voordat u doorgaat met de update. We zorgen ervoor dat u steeds over de laatste versie van het besturingssysteem beschikt.

Waarborg

1. In geval van kwaliteitsgebreken te wijten aan fabricage-, materiaal- of ontwerpproblemen tijdens het eerste gebruiksjaar (volgend op de dag van aankoop), bieden wij een gratis waarborg op de belangrijkste onderdelen. We bieden ook een gratis waarborg op de batterij en adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden zijn van toepassing bij een normaal en correct gebruikt van het toestel.

2. Een defect dat te wijten is aan oneigenlijk gebruik van het toestel door de gebruiker, geeft geen recht op een gratis waarborg. Onder verkeerd gebruik wordt verstaan:

 1. Demontage of reparatie van het product.
 2. Vallen door onvoorzichtigheid.
 3. Kunstmatige schade of schade als gevolg van verkeerd gebruik (zoals: water in het toestel, barsten door een kracht van buitenaf, krassen op randcomponenten, enz.) wordt niet gedekt door de waarborg.

3. Wanneer u gebruik wilt maken van de gratis waarborg, moet u een garantiekaart voorleggen met het stempel van de winkel en de plaats en datum van aankoop.

4. Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantendienst van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Gebruik de afgewerkte producten als referentie.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkooppunt:

Handtekening van de klant:
Handtekening van de verkoper:
Stempel van de winkel:

AUDIO

CASQUE BLUETOOTH

1. Sluit de handsfreeset aan op de lightningpoort van de iPhone.
2. Bluetooth op de iPhone inschakelen
3. sluit het apparaat met de naam “Lightning” aan.
De spraakset ls nu operatloneel …!