Gebruikershandleiding

SMARTWATCHES

BSW-2002

Bedankt om ons product te kiezen!

Lees eerst deze handleiding om dit apparaat volledig te begrijpen en te gebruiken, en om kennis te maken met alle functies en de eenvoudige bedieningswijze.

De functies in de gebruikershandleiding kunnen licht afwijken van die op het fysieke apparaat, beschouw het eindproduct als de standaard.

De tikfouten in deze handleiding en de afwijkingen worden tijdig bijgewerkt voor de nieuwste producten. Als u uw product wilt updaten, kunt u gebruik maken van de verwerking en de afhandeling van de verschillende producten. Wij danken u voor uw steun in de vorm van een persoonlijke tolk.

Verpakking: Eén geschenkdoos, één gebruikershandleiding, één smartwatch.

Opmerking: Het product is waterdicht op niveau IP68, het kan gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen enz.

pastedGraphic.pngGebruik het apparaat niet in een warme douche/bad of sauna, aangezien de stoom in de behuizing dringt. Vermijd krassen op perifere componenten. Al deze schade wordt niet gedekt door de garantie.

Oplaadinstructie: Dit product kan magnetisch opgeladen worden. Plaats het oplaadpunt op de achterkant van de oplaadpinnen van het apparaat, het laadt automatisch op, via USB-verbinding met pc of een standaard oplader voor mobiele telefoon (5V). Het duurt meestal ongeveer 70 minuten om volledig op te laden.

pastedGraphic.pngOpgelet: de twee pinnen van de magnetische oplaadkabel mogen niet tegelijkertijd contact maken met geleidend materiaal, dit kan kortsluiting veroorzaken.

Om de klok met een telefoon te verbinden, downloadt u eerst de app 'Fundo' volgens één van de volgende twee methodes:

 1. 1)Android/iOS-telefoon: Scan de volgende QR-code in uw browser of met een scanner om '...FundoDownload.
  1. 1)Android-telefoon: zoek en download de app'.Fundoin Google Play;

  iOS-telefoon: zoek en download de app'.Fundo'. in de App Store;

  Na installatie schakelt u Bluetooth in op uw telefoon en opent u de Fundo-app en bevestigt u alle meldingen. Tik vervolgens op 'Meer' in de rechterbenedenhoek, ga naar 'Apparaat toevoegen', zoek het apparaat 'L13-LE' en tik op verbinding maken. U heeft nu verbinding gemaakt via Bluetooth 4.0. 

  Ga vervolgens naar de Bluetooth-zoeken op uw smartwatch en schakel Bluetooth in. Tik op de naam van uw mobiele telefoon in de lijst en bevestig de verbinding op uw mobiele telefoon. U heeft nu verbinding gemaakt via Bluetooth 3.0. 

  Enkel wanneer u zowel via Bluetooth 3.0 als 4.0 verbinding hebt gemaakt kunt u de smartwatch volledig gebruiken. Veeg op het scherm van de klok naar beneden en u ziet het Bluetooth-pictogram. De groene kleur bovenaan betekent dat er verbinding is via Bluetooth 3.0, de blauwe kleur onderaan betekent dat er verbinding is via Bluetooth 4.0. 

  Meldingen configureren: ga naar de Instellingen van uw telefoon, vervolgens naar App-beheer, zoek Machtigingsbeheer en kies alles toestaan.

  Zoek onder Meldingen 'Fundo' en kies alles toestaan. Selecteer onder 'Fundo' 'Pushberichten toepassing' en kies alles toestaan.

  Het gebruikte Bluetooth-protocol verschilt tussen de telefoonmerken. Soms is de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en de smartwatch onstabiel. Start de Bluetooth-verbinding opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken of herstel de fabrieksinstellingen. Als het erop lijkt dat het systeem vastgelopen is, houd de aan/uit-knop dan ongeveer 10 seconden ingedrukt op de klok opnieuw op te starten. 

Knop-omhoog

Knop-omlaag

Bedieningshandleiding:

Knop-omhoog: druk kort om de stappenteller te openen, deze geeft stappen, calorieën en afstand weer.
Knop-omlaag: houd lang ingedrukt om de klok in/uit te schakelen, druk kort om terug te keren naar de stand-by-interface. Houd 10 seconden ingedrukt om de klok opnieuw op te starten wanneer het gecrasht is.

Bewegingen op het aanraakscherm: veeg naar rechts/links/boven om het hoofdmenu te openen. U kunt de links gebruiken om meer te weten te komen over het plezier en de spelletjes, en de links om meer te weten te komen over de bevestiging.
Thema-klok wijzigenDruk lang op het scherm. Er wordt een keuzemenu weergegeven, tik om te bevestigen.

StatusbalkSchuif naar beneden om deze weer te geven, hier worden Bluetooth-status, batterijduur, tijd enz. weergegeven. 

Belangrijkste functies:

Bellen

Kiezen: Bluetooth-oproep via de mobiele telefoon, spreken via de klok.

Telefoonboek: Synchroniseer alle contacten op de mobiele telefoon, max. 400 personen.

Oproeplogboeken: Synchroniseer alle oproepgeschiedenis op de mobiele telefoon.

TEKSTBERICHT: Synchroniseer alle berichten op de mobiele telefoon (nog niet ondersteund voor iOS-telefoons).

Bluetooth: Zoek het apparaat waar u verbinding mee wilt maken of verbreek verbinding met apparaten.

Mengen: Geeft alle meldingen van de mobiele telefoon weer, zoals Facebook, e-mail, WhatsApp, sms enz. Er moet eerst een verbinding worden gemaakt met 'Fundo'.

Slaapmonitor: de smartwatch schakelt deze functie automatisch in tussen 21.00 u. en 9.00 u. Dit houdt de duur en kwaliteit van uw slaap bij, zodat u uw slaaptijden hieraan kunt aanpassen en slaapkwaliteit kunt verbeteren. Schuif omhoog voor opties: Status, Aan en uit, Geschiedenis, Diepe en lichte slaap weergeven, Instructie.

Hartslagmonitor: Zorg ervoor dat de klok nauw aansluit op uw pols, beste net onder de hand. Na ongeveer 20 seconden wordt de hartslag in real time weergegeven. U vindt het in het menu aan de linkerkant van het scherm. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Een normale waarde is meestal 60 - 90 slagen / minuut.

ECG: combineer optische hartslag- en ECG-technologie, na ongeveer 30 seconden kunnen de gegevens worden weergegeven. Na de test verschijnt Naar APPDit dient om ECG-gegevens op te slaan in 'Fundo' op de telefoon.   

Bloeddruk: been uw handen tijdens de meting op een vlak oppervlak, de gegevens zijn na ongeveer 48 seconden beschikbaar. Over het algemeen geldt dat een hogere leeftijd gepaard gaat met een hogere bloeddruk, en dat vrouwen een lagere bloeddruk hebben.

Openen: volg nauwkeurige informatie over de verplaatsing op, tegelijkertijd wordt de hartslagmonitor opgestart.  Schuif op om uw huidige hartslag te bekijken. Schuif omlaag om terug te keren naar de sportmodus. Als u op de knop sportmodus klikt verschijnt er een pop-upvenster met opties Stoppen en Pauzeren.

Stappenteller: bekijk hoeveel stappen u heeft gezet, calorieën u heeft verbrand en welke afstand u heeft afgelegd vandaag. De gegevens worden elke avond om middernacht opgeslagen en weer op nul gezet. De volgende opties zijn beschikbaar: Status, Aan en uit, Geschiedenis - tot 7 dagen lokale opslag, Doel - stel een dagelijks doel in voor het aantal stappen. Voer al uw informatie zoals geslacht, lengte, gewicht enz. in voor nauwkeurige metingen.

Camera op afstand (verbonden met de mobiele telefoon): Schakel de camera op de telefoon in, schakel camera op afstand in op uw horloge. Neem een foto met uw klok en sla deze op de telefoon op.

Muziekspeler: U kunt via Bluetooth muziek afspelen op de mobiele telefoon.

Anti-winderigheid: klik op 'telefoon zoeken', de verbonden telefoon laat een beltoon horen. We hebben een telefoonsysteem dat heel erg in gebruik is, en het heet 'Stoppen' als het alarm u tegenhoudt. Dit is zeer nuttig.

Thema's: U kunt kiezen uit twee thema's voor de gebruikersinterface.

Beweging: apparaat ondersteunt oproep dempen, alarm dempen, activeren bij beweging (bijvoorbeeld het scherm oplichten wanneer u de arm omhoog brengt), schudden om een oproep te beantwoorden. 

Alarm: u kunt tot 5 alarmen instellen, druk lang om alarm te annuleren.

Stopwatch: Enkele tijdsregistratie, tik op het pictogram links om tijd te beginnen registreren en tik om te pauzeren; tik opnieuw voor cumulatieve tijd.

Rekenmachine: 

Agenda:

Meerdere talen: Automatische synchronisatie is standaard ingeschakeld. Wanneer de mobiele telefoon verbonden is, wordt de taal van de mobiele telefoon gesynchroniseerd. Schakel deze functie uit om de taal handmatig te selecteren. 

Bluetooth-instelling: Schakel Bluetooth in of uit op de klok.

Klok: Kloktype, er zijn 4 stand-bythema's om uit te kiezen. 

Tijdssynchronisatie: is standaard ingeschakeld, wanneer u verbinding maakt met de telefoon wordt de tijd gesynchroniseerd. U dient dit uit te schakelen om de tijd handmatig aan te passen. 

Geluid: u kunt het profiel, gordelonen en gordelonen voor meldingen selecteren. 

Volumepas het volume aan voor media, beltonen, meldingen enz. 

Energiebesparende modus: schakel horloge in om klokmodus te openen, de andere functies zijn uitgeschakeld; weergave, toegang tot aanpasbare schermhelderheid en duur achtergrondverlichting. 

Eenheidselecteer van de eenheid voor gegevens metrisch of imperiaal is. 

QR-code: Open QR-code, scan via de mobiele browser om 'Fundo' te downloaden

Bewegingsherinnering: Stel via de app een tijd in om uzelf eraan te herinneren recht te staan.

De fabrieksinstellingen terugzettenals er een softwareprobleem optreedt, kan dit meestal opgelost worden door de fabrieksinstellingen terug te zetten. 

Over: Het horlogemodel en de softwareversie.

Gegevensoverdracht: download Fundo-app op uw mobiele telefoon. Wanneer er verbinding gemaakt wordt, kunt u gegevens over stappen, hartslag, slaapkwaliteit en verschillende sporten overdragen naar de telefoon. 

                                 

Garantie

1. Als er een kwaliteitsprobleem optreedt als gevolg van de productie, materialen van het ontwerp binnen één jaar (na de aankoopdatum), dan bieden we een garantie voor de smartwatch zelf. Voor de batterij en adapter bieden we een garantie tijdens de eerste 6 maanden. Apparaat wordt normaal en correct gebruikt.

2. Wij bieden geen garantie wanneer het defect een gevolg is van persoonlijke oorzaken, zoals:

1). Het product uit elkaar halen of ombouwen

2). Het apparaat laten vallen 

3). De garantie is niet van toepassing op kunstmatige schade of verkeerd gebruik (zoals water in het apparaat, externe druk, krassen op perifere componenten etc.).

3. Wanneer u gebruik wilt maken van de garantie, moet u een garantiekaart tonen met zegel waarop de plaats en datum van aankoop vermeld staan.

4. Als u problemen ondervindt bij het gebruik, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Beschouw het eindproduct als de standaard.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkopende winkel:

Handtekening klant:

Handtekening winkelbediende:

Stempelwinkel:

BSW-2004

Bedankt om ons product te kiezen!

Lees eerst deze handleiding om dit apparaat volledig te begrijpen en te gebruiken, en om kennis te maken met alle functies en de eenvoudige bedieningswijze.

De functies in de gebruikershandleiding kunnen licht afwijken van die op het fysieke apparaat, beschouw het eindproduct als de standaard.

De tikfouten in deze handleiding en de afwijkingen worden tijdig bijgewerkt voor de nieuwste producten. Als u uw product wilt updaten, kunt u gebruik maken van de verwerking en de afhandeling van de verschillende producten. Wij danken u voor uw steun in de vorm van een persoonlijke tolk.

Verpakking: Eén geschenkdoos, één gebruikershandleiding, één smartwatch.

Opmerking: Het product is waterdicht op niveau IP68, het kan gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen enz.

pastedGraphic.pngGebruik het apparaat niet in een warme douche/bad of sauna, aangezien de stoom in de behuizing dringt. Vermijd krassen op perifere componenten. Al deze schade wordt niet gedekt door de garantie.

Instructies voor de knoppen:

Schakelknop: houd deze knop lang ingedrukt om het apparaat in of uit te schakelen, druk kort om het scherm in of uit te schakelen. Druk kort wanneer de interface actief is om terug te gaan naar de startpagina.

Instructies aanraakscherm: Tik om een menu te selecteren en te openen, veeg naar rechts om terug te keren. U kunt ook de statusbalk van het startmenu gebruiken; u kunt ook de links naar het bibliotheekcentrum gebruiken; u kunt ook de links naar het menu gebruiken.

Aan/uit-knop

Oplaadinstructie: Dit product kan magnetisch opgeladen worden. Plaats het oplaadpunt op de achterkant van de oplaadpinnen van het apparaat, het laadt automatisch op. Het duurt meestal 2 uur om volledig op te laden. De stand-byijd van het apparaat is 30 dagen, 5 - 7 dagen bij gebruik. Gebruik de smartwatch niet tijdens het opladen.

pastedGraphic.pngOpgelet: Voorkom dat twee pinnen van de magnetische oplaadkabel tegelijkertijd contact maken met geleidend materiaal, dit kan kortsluiting veroorzaken.

Om de klok met een telefoon te verbinden, downloadt u eerst de app 'Fundo' volgens één van de volgende twee methodes:

 1. 1)Android/iOS-telefoon: Scan de volgende QR-code in uw browser of met een scanner om '...FundoDownload.
 2. 2)Android-telefoon: zoek en download de app'.Fundoin Google Play;

iOS-telefoon: zoek en download de app'.Fundo'. in de App Store;

Na installatie schakelt u Bluetooth in op uw telefoon en opent u de Fundo-app, bevestigt u alle meldingen en alle toestemmingen die u moet inschakelen en vult u persoonlijke informatie in. Tik op 'Apparaat toevoegen', zoek het apparaat 'L8XXX' (schakel de GPS in op de smartphone alvorens verbinding te maken) en tik op verbinding maken.

Firmware-upgrade: Wanneer u verbonden gebogen via Bluetooth tikt u in dezelfde interface van '.Fundoop 'Meer' - 'Updates'. Als er een nieuwe firmware beschikbaar is, klik dan om de nieuwste firmwareversie te installeren.

Opmerking: Als het upgraden mislukt, maak dan opnieuw verbinding via Bluetooth en probeer het opnieuw.

Het gebruikte Bluetooth-protocol verschilt tussen de telefoonmerken. Soms is de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en de smartwatch onstabiel. Start de Bluetooth-verbinding opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken. De telefoon moet bepaalde instellingen hebben voor een vlotte gegevensoverdracht. U hoeft hier geen rekening mee te houden als uw telefoon deze functies niet heeft.

Belangrijkste kenmerken: 

Taal/tijd/datum: synchroniseert de datum en tijd van de telefoon wanneer er een Bluetooth-verbinding is.

● Stand-by-interface: Er zijn een paar verschillende opties, houd de startknop 2 seconden ingedrukt wanneer u op de startpagina bent om dit te veranderen.

Meldingen: Synchroniseer alle meldingen van de telefoon zoals Facebook, WhatsApp, sms, e-mail etc. Als u deze meldingen met inhoud wilt weergeven, moet u deze functie voor Facebook en WhatsApp configureren in de apps op uw telefoon. De klok kan de laatste 5 meldingen weergeven en u kunt de details lezen. U kunt het ook gebruiken als een klok voor persoonlijk gebruik. Het apparaat trilt voor binnenkomende oproepen en berichten. Druk op de Startknop om de trillen te stoppen.

Statusbalk: Trek omlaag vanaf het stand-byscherm. Daar ziet u de status van de Bluetooth-verbinding, informatie over de resterende batterij en helderheidsinstellingen. U vindt links in de statusbalk voor informatie en synchronisatie van uw mobiele telefoon. Hiervoor moet u de GPS- en mobiele netwerkverbinding ingeschakeld houden. 

● Activiteitsinformatie: Er wordt gezondheidsinformatie weergegeven waaronder stappen, afstand en verbrande calorieën voor deze dag. Deze worden elke avond om middernacht opgeslagen en weer op nul gezet de volgende dag. U kunt dit gebruiken om de grootte van de afbeelding te veranderen.

Slaapmonitor: De smartwatch schakelt deze functie automatisch in tussen 22.00 u. en 8.00 u. U kunt de details over uw slaapkwaliteit controleren door verbinding te maken met apps op de telefoon.

Afstandsbediening muziek: Speel muziek af op uw telefoon, en bedien deze met uw smartwatch.

Weersverwachtingen: het weer wordt vanaf de app gesynchroniseerd naar de klok. GPS kan worden gebruikt in combinatie met telefoon- en lokale telefoonsystemen en kan worden gebruikt als een normale, gestandaardiseerde manier om het systeem te bedienen.

ECG: De optische hartslag- en ECG-sensor worden gecombineerd, zodat het ongeveer 30 seconden duurt voor gegevens beschikbaar zijn. Na de meting verschijnt de 'ToAPP'-interface. De ECG wordt op de telefoon opgeslagen in 'Fundo', en kan gedeeld worden met anderen ter informatie.

Bloeddruk: been uw handen tijdens de meting op een vlak oppervlak, de gegevens zijn na ongeveer 48 seconden beschikbaar. Over het algemeen geldt dat een hogere leeftijd gepaard gaat met een hogere bloeddruk, en dat vrouwen een lagere bloeddruk hebben.

Hartslag: Wacht twee seconden om te beginnen met de hartslag door het huidoppervlak te scannen met een groene led. Veeg naar andere menu's om de meting stop te zetten. De normale snelheid is 60 - 90 spm, dus u kunt werken op 60 spm voor een minimum van 60 spm. Tijdens intensieve fysieke inspanningen kan de hartslag stijgen tot 200 spm. Regelmatige fysieke inspanningen kunnen de hart- en longcapaciteit verhogen.

Zuurstofgehalte bloed:SPO2H is het percentage zuurstof in het bloed, normaal gezien is dit 94 - 99%.

Training: Selecteer een sportmodus om uw training vast te leggen. De sessie wordt gepauzeerd wanneer u op de aan/uit-knop drukt. Vervolgens kunt u kiezen om deze op te slaan, te verwijderen of te blijven meten. De functie legt calorieën en hartslag vast in alle modi, u kunt de details bekijken door over het scherm te schuiven. 

Alarm:  Stel verschillende alarmen in via de app op de telefoon.

Stopwatch: Druk op start en pauze en druk opnieuw om te stoppen.

Timer: Stel in hoelang u wilt tellen.

Uw telefoon vinden: Tik en de telefoon speelt een beltoon af.

Bluetooth-camera: Ontgrendel het scherm van de telefoon, open de Bluetooth-camera op de klok en de foto-interface op de telefoon. Tik op de klok om foto's te nemen en deze op te slaan in het album van de telefoon.

Instelling:

Uitschakelen: tik om uit te schakelen.

Over: Controleer het modelnummer, Bluetooth-adres en het versienummer.

Opnieuw instellen: tik om terug te zetten naar de fabrieksmodus.

Bewegings- in hydratatieherinnering: stel via de app een tijd in om uzelf eraan te herinneren recht te staan of water te drinken.

Herinneringsmodus: Gebruik de app om een herinneringswijze te kiezen: schermverlichting, trillen, schermverlichting + trillen.

Helder scherm: instellen in de app, het apparaat gebruikt meer energie wanneer dit is ingeschakeld.

Instellingen eenheden: metrisch van Brits stelsel.

Gegevensoverdracht: Alle gegevens worden opgeslagen op het apparaat. U kunt ook de telefoon gebruiken: stappenteller, hartslag, slaapkwaliteit en sportmodus.

                                 

Garantie

1. Als er een kwaliteitsprobleem optreedt als gevolg van de productie, materialen van het ontwerp binnen één jaar (na de aankoopdatum), dan bieden we een garantie voor de smartwatch zelf. Voor de batterij en adapter bieden we een garantie tijdens de eerste 6 maanden. Apparaat wordt normaal en correct gebruikt.

2. Wij bieden geen garantie wanneer het defect een gevolg is van persoonlijke oorzaken, zoals:

1). Het product uit elkaar halen of ombouwen

2). Het apparaat laten vallen 

3). De garantie is niet van toepassing op kunstmatige schade of verkeerd gebruik (zoals water in het apparaat, externe druk, krassen op perifere componenten etc.).

3. Wanneer u gebruik wilt maken van de garantie, moet u een garantiekaart tonen met zegel waarop de plaats en datum van aankoop vermeld staan.

4. Als u problemen ondervindt bij het gebruik, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Beschouw het eindproduct als de standaard.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkopende winkel:

Handtekening klant:

Handtekening winkelbediende:

Stempelwinkel:

BSW-2005

Bedankt om ons product te kiezen!

Lees eerst deze handleiding om dit apparaat volledig te begrijpen en te gebruiken, en om kennis te maken met alle functies en de eenvoudige bedieningswijze.

De functies in de gebruikershandleiding kunnen licht afwijken van die op het fysieke apparaat, beschouw het eindproduct als de standaard. 

De tikfouten in deze handleiding en de afwijkingen worden tijdig bijgewerkt voor de nieuwste producten. Als u uw product wilt updaten, kunt u gebruik maken van de verwerking en de afhandeling van de verschillende producten. Wij danken u voor uw steun in de vorm van een persoonlijke tolk.

Verpakking: Eén geschenkdoos, één gebruikershandleiding, één smartwatch.

Opmerking: Het product is waterdicht op niveau IP68, het kan gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen enz.

Bedieningshandleiding:

Startknop: houd de knop lang ingedrukt en druk kort op het scherm om het scherm te doen oplichten.

Instructies aanraakscherm: tik om te openen en veeg naar rechts om terug te keren; veeg naar onder de statusbalk onder het startscherm te openen; veeg naar rechts om Meerdere sportmodus te openen; veeg naar links om het hoofdmenu te openen; veeg naar boven voor het berichtencentrum.

Verwisselbaar bandje: er zit een drukpin bij de verbinding tussen de clockkast en het bandje, schuif deze naar het midden om het bandje los te maken.

Oplaadinstructie: Dit product kan magnetisch opgeladen worden.  Ondersteunt oplader voor mobiele telefoon van 5V en USB-interface van computer. Plaats het oplaadpunt op de achterkant van de oplaadpinnen van het apparaat, het laadt automatisch op. Het duurt meestal 2 uur om volledig op te laden. De stand-byijd van het apparaat is 30 dagen, 5 - 10 dagen bij gebruik. Gebruik de smartwatch niet tijdens het opladen.

pastedGraphic.pngOpgelet: Voorkom dat twee pinnen van de magnetische oplaadkabel tegelijkertijd contact maken met geleidend materiaal, dit kan kortsluiting veroorzaken.

Om de klok met een telefoon te verbinden, downloadt u eerst de app 'WearFit 2.0' volgens één van de volgende twee methodes:

 1. 1)iOS, Android/iOS-telefoon: Scan de volgende QR-code in uw browser of met een scanner om '...WearFit 2.0Download.
  1. 1)Android-telefoon: zoek en download de app'.WearFit 2.0in Google Play;

  iOS-telefoon: zoek en download de app'.WearFit 2.0 in de App Store;

           

  Na installatie schakelt u Bluetooth in op uw telefoon en opent u de app'.WearFit 2.0bevestigt u alle meldingen en alle toestemmingen die u moet inschakelen voor'.WearFit 2.0De smartwatchdeur verschijnt 'S30' en u kunt ervoor kiezen om deze te gebruiken met uw mobiele telefoon of een GPS-apparaat voor een snellere en nauwkeurigere uitlezing van de gegevens.

  Firmware-upgrade: Wanneer u verbonden bent via Bluetooth tikt u in 'WearFit 2.0' op 'Device management' - 'Firmware update'. Als er een nieuwe firmware beschikbaar is, klik dan om de nieuwste firmwareversie te installeren op de klok.

  Opmerking: Als u niet kunt upgraden, wacht dan tot de batterij leeg is, laad de klok op en start het opnieuw op, zoek het Bluetooth-apparaat Huntersun-BLE, maak verbinding en upgrade opnieuw. 

  Alle telefoonmerken gebruiken verschillende Bluetooth-protocollen. Soms is de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en de smartwatch onstabiel. Start de Bluetooth-verbinding 'Huntersun-BLE' opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken. 

  Belangrijkste kenmerken: 

  Taal/tijd/datum: synchroniseert de datum en tijd van de telefoon wanneer er een Bluetooth-verbinding is met de app.

  ● Stand-byhema-klok: Er zijn een aantal thema's beschikbaar, druk 2 seconden op start om dit aan te passen.

  Statusbalk: Veeg omlaag om de stand-by-interface te openen en de Bluetooth-status, QR-code (scan met mobiele telefoon en download 'WearFit 2.0), helderheidsinstellingen en batterijstatus te zien.

  MeldingenVeeg naar rechts om meldingen gesynchroniseerd vanaf de telefoon te bekijken, zoals oproepen, WhatsApp, sms en WeChat-berichten. Er kunnen tot 8 meldingen worden weergegeven. Bij oproepen van nieuwe berichten trilt de smartwatch en kunt u een oproep afwijzen.

  Stappenteller, afstand, calorieverbruik: houd bij hoeveel stappen u dagelijks neemt, welke afstand u aflegt en hoeveel calorieën u verbrandt. Wordt elke dag om middernacht op nul gezet. De smartwatch kan een geschiedenis van 7 dagen bijhouden.

  ● SportenEr zijn meerdere sportmodi beschikbaar. Selecteer een sport als je begint, en je zult meer uit je training kunnen halen. Duur, calorieverbruik, hartslag enz. worden bijgehouden. 

  Gezondheid:

  Hartslag: Wanneer deze functie geactiveerd is, wordt de hartslag gemeten door het huidoppervlak te scannen met een groene led. Je zult 2 seconden moeten wachten op de oogst en dan zul je de instellingen moeten veranderen. U vindt de menu's om de meting te stoppen. Raadpleeg online informatie over de gemiddelde hartslag en hartslag bij fysieke inspanning voor uw leeftijdsgroep en geslacht en/of vraag uw arts om advies. 

  Merk op: Dit is geen medisch apparaat. Weergegeven waarden dienen slechts ter referentie. 

  Bloeddruk: plaats uw handen vlak op een oppervlak en beweeg niet. Wanneer deze functie geactiveerd is, duurt het 45 - 50 seconden om een meting te doen en een resultaat te geven. 

  Merk op: Dit is geen medisch apparaat. Weergegeven waarden dienen slechts ter referentie. 

  E-VSAHet apparaat combineert een optische hartslagsensor en ECG-sensor om informatie weer te geven over de hartfunctie. Wanneer deze functie geactiveerd is, duurt het 30 seconden om een meting te doen en een resultaat te geven. 

  Merk op: Dit is geen medisch apparaat. Weergegeven waarden dienen slechts ter referentie. 

  Zuurstofgehalte bloed: het zuurstofgehalte bloed (SP02H) is de hoeveelheid zuurstof die in het bloedcirculaat sterft. Raadpleeg online informatie over gezonde of abnormale zuurstofgehaltes in het bloed voor uw leeftijdsgroep en geslacht en/of vraag uw arts om advies. 

  Merk op: Dit is geen medisch apparaat. Weergegeven waarden dienen slechts ter referentie. 

  Temperatuurde normale lichaamstemperatuur bedraagt 35,9 - 37,2 graden en varieert elke dag van moment tot moment. Het maximale temperatuurverschil is 1 graad. Een temperatuur van meer dan 37,3 graden betekent een lichte koorts.

  Slaapmonitor: slaapmonitoring is automatisch actief tussen 22.00 u. s avonds en 8.00 u. de volgende ochtend. U kunt de details over uw slaapkwaliteit controleren met de app WearFit 2.0 op uw telefoon.

  Stopwatch: Druk op start en pauze en druk opnieuw om te stoppen.

  Afstandsbediening muziek: Speel muziek af op uw telefoon, en bedien deze met uw smartwatch.

  Camera op afstand: Open WearFit 2.0, tik om de camerafunctie te openen en schud de smartwatch om een foto te maken.

  Over: Tik om te openen en het apparaatmodel, de firmwareversie en het Bluetooth-adres te controleren.

  Opnieuw instellen: Herstel het apparaat.

  Alarm:  Stel verschillende alarmen in via de app op de telefoon.

  ● Bewegingsherinnering: U kunt een tijd instellen om uzelf eraan te herinneren om recht te staan.

  ● Uw telefoon vinden: Tik en de telefoon speelt een beltoon af.

  Helder scherm: instellen in de app, het apparaat gebruikt meer energie wanneer dit is ingeschakeld.

  Instellingen eenheden: metrisch van Brits stelsel.

  Gegevensoverdracht: Alle gegevens worden opgeslagen op het apparaat. U kunt ook de telefoon gebruiken: stappenteller, hartslag, slaapkwaliteit en sportmodus.

                                   

  Garantie

  1. Als er een kwaliteitsprobleem optreedt als gevolg van de productie, materialen van het ontwerp binnen één jaar (na de aankoopdatum), dan bieden we een garantie voor de smartwatch zelf. Voor de batterij en adapter bieden we een garantie tijdens de eerste 6 maanden. Apparaat wordt normaal en correct gebruikt.

  2. Wij bieden geen garantie wanneer het defect een gevolg is van persoonlijke oorzaken, zoals:

  1). Het product uit elkaar halen of ombouwen

  2). Het apparaat laten vallen 

  3). De garantie is niet van toepassing op kunstmatige schade of verkeerd gebruik (zoals water in het apparaat, externe druk, krassen op perifere componenten etc.).

  3. Wanneer u gebruik wilt maken van de garantie, moet u een garantiekaart tonen met zegel waarop de plaats en datum van aankoop vermeld staan.

  4. Als u problemen ondervindt bij het gebruik, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

  5. Beschouw het eindproduct als de standaard.

  Aankoopdatum:

  IMEI-code:

  Verkopende winkel:

  Handtekening klant:

  Handtekening winkelbediende:

  Stempelwinkel:

BSW-2009

Bedankt om de producten van ons bedrijf te kiezen. U kunt deze handleiding lezen om te leren hoe u het apparaat gebruikt en eenvoudig bedient. Het bedrijf wordt ook gebruikt om het lichaam van het handvat te beschermen wanneer het wordt behandeld door een persoon die geen lid is van de familie.

Verpakking: Eén geschenkdoos, één gebruikershandleiding, één smartwatch en één oplaadkabel.

 • Oplaadinstructies: Geschikt voor standaardoplader voor mobiele telefoons, USB-kabel voor computer en micro-USB. Open de USB-poort en sluit de oplaadkabel in de juiste positie aan om te beginnen met laden zoals te zien op de onderstaande afbeelding. Het duurt ongeveer 180 minuten om volledig op te laden.
 • Simkaart: Biedt ondersteuning voor GSM 2G-oproepen en -netwerken, WCDMA 3G-netwerken, FDD 4G- en TDD 4G-netwerken. Biedt geen ondersteuning voor CDMA 2G 2G-oproepen van netwerken, biedt ondersteuning voor nano-simkaarten. Schakel het apparaat uit en open de simkaartsleuf en steek de simkaart in het apparaat zoals hieronder afgebeeld. Plaats het afdekplaatje van de sleufeerst aan de link- en bovenzijde, en duw het vervolgens verder naar links.
 • Gebruiksinstructies: als de klok gecrasht is, houd de startknop dan meer dan 10 seconden ingedrukt, zet alle instellingen terug naar de standaard fabrieksinstellingen.
 • Aan/uit-knop: Druk lang om aan/uit te zetten, druk kort om terug te keren naar stand-byinterface, druk opnieuw kort om het scherm uit te schakelen, druk kort om het scherm op lichten wanneer dat uitgeschakeld is.
 • Tikken: Tik op elk pictogram om de betreffende functie te gebruiken, veeg naar rechts om terug te keren, veeg naar links om naar het menu te gaan.
 • Thema-klok wijzigen: Druk lang op stand-by, veeg naar rechts en links om het gewenste thema te selecteren en tik om te bevestigen.
 • Statusbalk: Veeg onder stand-by naar de statusbalk, daar staan 3 interfaces;
 1. Links: Scherm activen bij optillen pols/Instellingen/SOS/Vluchtmodus.
 2. Centraal: Aan- of uitzetten/Signaalstatus/Gegevensverbinding/Wifi.
 3. Rechts: Meldingen/Recente genomen/Bluetooth/Helderheid.
 • Veeg onder de stand-by-interface naar boven voor de volgende 7 functies.

Kompas/Slaapmonitor/Stappenteller/Hartslag/Weer/Luchtdruk/Hoogte.

Veeg terug naar beneden naar stand-by.

 • Veeg onder stand-by naar links om het hoofdmenu te openen
 • GPS-functie: Biedt ondersteuning voor instant plaatsbepaling, geofencing, routetracering, kaartweergave straat, slanke navigatie en SOS.

Zoek eerst "FangZouDiu" in de appwinkel op uw telefoon, download en open de app. Registreer een account in uw account, een wordt gevraagd om een groep aan te maken. Er is een gebruikshandleiding nadat u een groep hebt aangemaakt, lees deze zorgvuldig en volg de instructie.

Groep aanmaken: Klik op de centrale groepsnaam, daar vindt u een optie Nieuwe groep toevoegen.

Groepsleden toevoegen: Klik op het +-pictogram in de rechterbenedenhoek. We zullen u graag helpen op elke manier die we kunnen. U kunt het nummer invoeren (elke gebruiker krijgt een nummer toevoegen bij de registratie) of een Qr-code scannen van andere gebruikers die u wilt toevoegen. 

Afmelden: Klik in de linkerbovenhoek op "Ik", open het pull-upmenu onderaan om u af te melden.

Instellingen positiebepaling: Open de voorlaatste functie van de groepsleden in de rij onderaan en open vervolgens de Instellingen, zoals groepsnaam wijzigen, locatie delen, route delen, afstand herinneren, geofencing enz.

SOS: Open de functie rechts bovenaan. Klik op "Dringen, direct versturen" zodat iedereen in de groep op de hoogte gebracht wordt.

Belangrijkste functies:

 • Verschillende verplaatsingsmodi: Veeg onder de stand-by-interface naar rechts om verschillende verplaatsingsmodi te openen, en veeg naar links om terug te gaan naar stand-by. U hebt de keuze uit Wandelen, Outdoor lopen, Indoor lopen, Bergbeklimmen, Veldlopen, Halve marathon, Volledige marathon, Paardrijden enz. Selecteer een modus om de GPS-interface te openen en wacht tot positiebepaling voltooid is om te beginnen. Als de positiebepaling niet correct is, kunt u de directe start van de GPS-tracking annuleren.
 • Ontvangst genomen: Als u teveel apps opent kan dit het systeem vertragen. Controleer recente geopende apps en schakel er enkele uit.
 • SOS: Instelling - SOS-instelling - u kunt 3 noodnummers in volgorde opslaan, tik op SOS om de nummers in de aangegeven volgorde te bellen. 
 • Melding: Tik op de stand-by voor weergegeven meldingen en selecteer een bericht om de inhoud van het bericht op het volledige scherm weer te geven.
 • Hartslagmonitor: Open om automatisch de dynamische hartslagmonitor op te starten binnen 3 seconden. Als u wilt zien wat u doet, klikt u op de knop om het venster te openen.
 • Kompas: Open en draai uw pols om te kalibreren. Na kalibratie wijst het kompas u de weg.
 • Slaapmonitor: Deze functie opent automatisch elke van 21.00 u. tot 9:00 u. en legt uw slaapgegegevens vast. Klik op het centrale item voor slaapstatistieken, veeg naar rechts voor de slaapinterface.
 • Stappenteller: Het telt stappen en houdt de afstand bij. De gegevens worden elke avond om middernacht opgeslagen en weer op nul gezet. Klik op het centrale item om de dagelijkse stappengrafiek te bekijken, en veeg naar rechts om terug te keren naar de stapelinterface.
 • Luchtdruk/temperatuur: Wanneer u verbinding hebt gemaakt met het netwerk, kunt u via GPS-positiebepaling lokale luchtdruk-/temperatuurinformatie ophalen bij een serviceprovider.
 • Hoogte: Wanneer u verbinding hebt gemaakt met het netwerk, kunt u via GPS-positiebepaling lokale hoogte-informatie ophalen bij een serviceprovider.
 • Bluetooth: Open het Hoofdmenu - Instellingen - Netwerkverbinding - Bluetooth - Bluetooth inschakelen en klik om naar Bluetooth-apparaten te zoeken. Selecteer het type Bluetooth-apparaat dat u wilt gebruiken en het type verbinding dat u wilt gebruiken. Als u het uiterlijk van de klok wilt zien, kunt u kiezen voor de optie 'Verschijning kan via mond-tot-mondreclame'.
 • Wifi: Open het Hoofdmenu - Instellingen - Netwerkverbinding - WLAN, selecteer het wifinetwerk om mee te verbinden en voer het wachtwoord in.
 • Audiocentrum: Spraakmemo, muziekspeler.
 • Mediacentrum: Galerij, video.
 • Stopwatch, Alarmklok, Aftellen.
 • Gereedschap: Rekenmachine, Agenda.
 • Stijlen: Er zijn twee opties. Wanneer één modus geselecteerd is, veegt u naar rechts om te kiezen.
 • Instellingen: Er kunnen verschillende instellingen voor de klok gebruikt worden.
 • Camera: Open de camera om foto's te nemen en de foto's op te slaan in Galerie.
 • Klokbeheer: Download (gisteren kunt u de apps downloaden via de browser), bestandsbeheer.
 • Modus selecteren: Normaal modus, Snelle modus (wanneer u een grote game-app uitvoert, ligt het energieverbruik van de klok hoger. Het is afgeraden om dit vaak te gebruiken).
 • Toepassing downloaden: Het besturingssysteem van het horloge is Android 6.0, waarmee u verschillende apps kunt downloaden in de browser. De nieuwe apps van derden die u hebt gedownload bevinden zich allemaal in het Hoofdmenu - Meer
 • Draadloze update: Open het Hoofdmenu - Instellingen - Over horloge - Draadloze upgrade en klik om een nieuwe versie te zoeken. Als u de nieuwste versie van de software in 80% wilt gebruiken, kunt u deze zelf updaten, aangezien we onlangs nieuwe software hebben toegevoegd.
 •                                  

Garantie

1. Als er een kwaliteitsprobleem optreedt als gevolg van de productie, materialen van het ontwerp binnen één jaar (na de aankoopdatum), dan bieden we een garantie voor de smartwatch zelf. Voor de batterij en adapter bieden we een garantie tijdens de eerste 6 maanden. Apparaat wordt normaal en correct gebruikt.

2. Wij bieden geen garantie wanneer het defect een gevolg is van persoonlijke oorzaken, zoals:

1). Het product uit elkaar halen of ombouwen

2). Het apparaat laten vallen 

3). De garantie is niet van toepassing op kunstmatige schade of verkeerd gebruik (zoals water in het apparaat, externe druk, krassen op perifere componenten etc.).

3. Wanneer u gebruik wilt maken van de garantie, moet u een garantiekaart tonen met zegel waarop de plaats en datum van aankoop vermeld staan.

4. Als u problemen ondervindt bij het gebruik, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Beschouw het eindproduct als de standaard.

Aankoopdatum:

IMEI-code:

Verkopende winkel:

Handtekening klant:

Handtekening winkelbediende:

Stempelwinkel:

AUDIO

BLUETOOTH-HEADSET

1. Sluit de handsfreeset aan op de lightningpoort van de iPhone.
2. Bluetooth op de iPhone inschakelen
3. sluit het apparaat met de naam "Lightning" aan.
Van spraakset ls nu operatloneel...!