SMARTWATCHES

BSW-2002

Bedankt dat u voor ons product hebt gekozen!

Om dit toestel volledig te begrijpen en te gebruiken, om alle functies en de eenvoudige bedieningsmodus te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding enigszins kunnen afwijken van het fysieke model, gelieve de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typfouten in deze handleiding en afwijkingen van de meest recente producten zullen te zijner tijd worden bijgewerkt. In geval van een update kan deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie.

Verpakking : een cadeaudoos, een handleiding, een aangesloten armband.

Let op: het product is IP68 waterdicht en kan dus gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

Gebruik dit product niet bij het nemen van een warme douche/bad of tijdens een saunasessie, omdat er dan stoom in het apparaat komt en de randcomponenten beschadigd raken. Dit soort schade valt niet onder de garantie.

Laadinstructies : dit product wordt opgeladen met behulp van magnetische kracht. Sluit het oplaadstation aan op de achterkant van de oplaadpinnen van het horloge, zodat het horloge automatisch wordt opgeladen. U kunt gebruik maken van een USB-poort van een PC of een standaard telefoonoplader (5V). Een volledige lading duurt meestal ongeveer 70 minuten.

pastedGraphic.pngWaarschuwing: De twee laadpinnen mogen tijdens deze operatie geen geleidende voorwerpen aanraken, omdat dit kortsluiting zou veroorzaken.

Je smartwatch maakt verbinding met je telefoon via de "Tfit" app.

Ga als volgt te werk om het te downloaden:

Android-telefoon: zoek en download de " Tfit "in Google Play.

iOS-telefoon: zoek en download de applicatie " Tfit "in de Apps Store.

Zodra de toepassing is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en start u de Tfit-toepassing. Accepteer de meldingen. Druk rechtsonder op "Meer", druk op "Apparaat toevoegen", zoek het apparaat "L13-LE" en druk op "Verbinden". U zou nu verbinding moeten kunnen maken in Bluetooth 4.0 modus. 

Schakel dan over naar de Bluetooth-instelling aan de zijkant van het horloge. Zoek naar de Bluetooth-functie. Selecteer Schakel Bluetooth in. Tik op de naam van uw mobiele telefoon in de lijst. Bevestig de verbinding aan de kant van de mobiele telefoon. U zou nu in staat moeten zijn om verbinding te maken in de Bluetooth 3.0-modus. 

Alleen wanneer beide Bluetooth 3.0- & 4.0-modi zijn verbonden, kan het horloge zijn beste prestaties bereiken. Scroll naar beneden in het horlogescherm om het Bluetooth-pictogram weer te geven. De groene kleur aan de bovenkant betekent dat de verbinding tot stand komt in Bluetooth 3.0. De blauwe kleur aan de onderkant betekent dat de link is ingesteld op Bluetooth 4.0. 

Om meldingen in te stellen, ga naar het menu Instellingen, Applicatiebeheer, zoek "Tfit", Toestemmingsbeheer, selecteer Alles toestaan.

In Meldingen, zoek "Tfit", selecteer Alles toestaan. Onder "Tfit", "Push toepassing", selecteer Alles toestaan.

Aangezien het Bluetooth-protocol per merk mobiele telefoon verschilt, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en het aangesloten horloge onstabiel zijn. Zet in dit geval de Bluetooth-functie weer aan en probeer opnieuw verbinding te maken of de fabrieksinstellingen te herstellen. Als het systeem verlamd lijkt, drukt u ongeveer 10 seconden op de aan/uit-knop om het horloge opnieuw te starten. 

Omhoog knop

Omlaag knop

Gebruikershandleiding

Omhoog knop : Druk kort op om de stappenteller te openen: het display geeft stappen, calorieën en afstand weer.
Omlaag knop Houd ingedrukt om het horloge in te schakelen; houd ingedrukt om terug te keren naar het standby-scherm. Wanneer het horloge verlamd lijkt te zijn, drukt u ongeveer 10 seconden op om opnieuw te starten.

Gebaren op het aanraakscherm : scan rechts/links/boven om toegang te krijgen tot het hoofdmenu. Na toegang tot elke functie kunt u van links naar rechts scannen om terug te gaan, of van rechts naar links scannen om uw keuze te bevestigen.
Wijzigen van de wijzerplaat van het horloge Druk op het scherm en houd het ingedrukt, u ziet een reeks van draaiknoppen scrollen, druk op een van hen om uw keuze te bevestigen.

Statusbalk Bluetooth-verbindingsstatus: Scroll naar beneden op het scherm om de statusbalk weer te geven, die u de status van de Bluetooth-verbinding, de laadstatus van de batterij, de tijd en nog veel meer toont. 

Hoofdfuncties

Telefoongesprekken

Kies: Bluetooth gesprekken voeren via de mobiele telefoon, praten aan de kant van het horloge.

Gids : Synchroniseer alle contacten in de mobiele telefoon. U kunt maximaal 400 contacten opslaan.

Roeplogboek: Synchroniseer de belgeschiedenis van alle gesprekken in de mobiele telefoon.

SMS : Synchroniseer alle berichten in de mobiele telefoon (iOS-telefoons worden nog niet ondersteund).

Bluetooth : zoeken naar het apparaat dat u wilt aansluiten of loskoppelen van de apparaten.

Mededelingen : Deze functie herinnert u aan alle meldingen van uw mobiele telefoon, waaronder Facebook, WhatsApp, e-mails, sms, enz. Hiervoor moet u zich eerst aanmelden bij "Tfit".

Slaapmeter: het aangesloten horloge zal deze functie automatisch activeren tussen 21.00 en 21.00 uur. Het registreert de lengte en de kwaliteit van uw slaap, helpt u om een betere rusttijd in te stellen en de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Scroll naar boven om toegang te krijgen tot de opties: Status (aan/uit), Geschiedenis (controleer uw diepe en lichte slaapfasen), Instructies.

Hartslagmonitor: plaats het horloge in nauw contact met uw pols. De beste positie is bovenaan de pols. Na ongeveer 20 seconden toont het display de hartslaggegevens in real time. Scroll naar beneden in het menu om toegang te krijgen tot de geschiedenis. De modus bestaat uit een enkele meting en een continue meting. Tot slot geeft de laatste optie instructies weer. Normaal gesproken ligt een normale waarde tussen 60 en 90 slagen per minuut.

ECG Deze functie maakt gebruik van een technologie die een optische hartslagsensor en een ECG-sensor combineert. Na ongeveer 30 seconden kan het display de gegevens weergeven. Na de meting toont het display Naar APPDit betekent dat de ECG-gegevens worden opgeslagen in de "Tfit"-app op de mobiele telefoon.   

Bloeddruk: als je meet, leg dan je hand plat. Ongeveer 48 seconden later worden de gegevens op het display weergegeven. In het algemeen stijgt de bloeddruk met de leeftijd en is deze bij vrouwen lager dan bij mannen.

Race: het apparaat controleert nauwkeurig de bewegingsgegevens; tegelijkertijd activeert het de hartslagmeter.  Scan het scherm naar boven om uw huidige hartslagwaarde weer te geven. Scroll naar beneden om terug te keren naar de Sportmodus; klik op de knop Sportmodus om de opties Stop en Pauze weer te geven.

Stappenteller : Volg het aantal stappen dat je gedurende de dag hebt genomen, het aantal verbrande calorieën en de afstand die je hebt gelopen. Elke dag om middernacht worden alle gegevens automatisch opgeslagen en op nul gezet. Scan het scherm naar boven om toegang te krijgen tot de opties: Status (aan/uit), Geschiedenis (u kunt 7 dagen records bekijken), Doel (stel een dagelijks stappentelling doel in). Voer al uw persoonlijke gegevens in zoals geslacht, hoogte, gewicht, enz. om een nauwkeurigere meting van uw stapgegevens te krijgen.

Foto op afstand (tijdens de verbinding met de mobiele telefoon): activeer de functie Camera op de mobiele telefoon, activeer de functie Remote Photo op het horloge, maak een foto van het horloge, de foto wordt opgeslagen op de mobiele telefoon.

Muziekspeler : Met muziek via Bluetooth kunt u het afspelen van muziek op uw mobiele telefoon regelen.

Antiverlies: Klik op "Zoek telefoon", de aangesloten telefoon zal een alarm afgeven. Zodra u uw telefoon hebt gevonden, drukt u op "Einde" op de telefoon om het alarm te stoppen. Deze optie werkt zowel aan de horloge- als aan de applicatiezijde.

Thema's: kunt u kiezen tussen twee gebruikersinterfacethema's.

Gebaren: ondersteuning voor flip mute functies tijdens een gesprek, flip alarm uit, gebaaralarm systeem (d.w.z. uw hand opsteken om het scherm automatisch weer aan te zetten), schudden om een gesprek te beantwoorden. 

Alarm: kunt u 5 alarmen instellen. Houd ingedrukt om het alarm te annuleren.

Stopwatch: Om een individuele tijd te meten, drukt u op het pictogram links om de stopwatch te starten en drukt u op om deze te pauzeren. Druk nogmaals op het pictogram om een cumulatieve tijd te verkrijgen.

Rekenmachine : 

Kalender :

Meertalig: De automatische synchronisatie is standaard ingeschakeld. Zodra de mobiele telefoon is aangesloten, wordt de displaytaal van de telefoon gesynchroniseerd met die van het horloge. Om de taal handmatig te selecteren, schakelt u deze functie uit. 

Bluetooth-instelling : Zet de Bluetooth-functie van het horloge aan of uit.

Klok: selecteer het type klok. U kunt kiezen uit 4 stand-by-kiesnummers die op het horloge worden weergegeven. 

Tijdsynchronisatie : Deze functie is standaard ingeschakeld wanneer de stroom wordt ingeschakeld. Zodra de verbinding met de telefoon tot stand is gebracht, wordt het horloge gesynchroniseerd met de tijd van de telefoon. Als u de tijd handmatig wilt instellen, moet u deze functie uitschakelen. 

Geluid: Hier kunt u het profiel, de beltonen en de meldingstonen selecteren. 

Volume: Hier kunt u het volume van de multimediacontent, beltonen, meldingen, enz. aanpassen. 

Energiebesparende modus : Zet het horloge aan om naar de Klokmodus te schakelen, andere functies zijn uitgeschakeld; u krijgt toegang tot de instelbare helderheid van het display en de achtergrondverlichting van de vertragingsinstellingen. 

Eenheden: Selecteer of u de gegevens in metrische of Engelse eenheden wilt weergeven. 

Sedentaire terugroeping: Stel een herinnering in na een lange periode van zitten, zodat het horloge u vraagt om op te staan als de tijd is verstreken.

Herstellen van de fabrieksinstellingen In het geval van een softwareprobleem lost een herstel van de fabrieksinstellingen meestal het probleem op. 

Trouwens: Het display toont het horlogemodel en de softwareversie.

Gegevensoverdracht : Gebruik de mobiele telefoon om de Tfit app te downloaden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunt u stap-, hartslag-, slaapkwaliteit- en meerdere sportgegevens naar de mobiele telefoon doorsturen. 

Garantie

1. In het geval van kwaliteitsgebreken als gevolg van een fabricage-, materiaal- of ontwerpprobleem en die zich voordoen tijdens het eerste jaar van gebruik (na de dag van aankoop), bieden wij een gratis garantie op de belangrijkste onderdelen. Wij bieden ook een gratis garantie op de batterij en de adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden maken deel uit van het normale en juiste gebruik van het apparaat.

2. Elk defect als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat door de gebruiker geeft geen recht op een gratis garantie. Misbruik wordt als volgt gedefinieerd:

1. Demontage of reparatie van het product.

2. Valt door onzorgvuldigheid. 

3. Schade die kunstmatig of door verkeerd gebruik is ontstaan (zoals: water dat in het apparaat komt, barsten door externe kracht, krassen op randcomponenten, etc.) wordt niet gedekt door de garantie.

3. Wanneer u de gratis garantieservice aanvraagt, moet u een garantiekaart met de winkelstempel en de plaats en datum van aankoop overleggen.

4. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Neem de afgewerkte producten als referentie.

Datum van aankoop :

IMEI-code :

Punt van verkoop :

Handtekening van de klant :

Handtekening van de verkoper:

Winkeldruk:

BSW-2004

Bedankt dat u voor ons product hebt gekozen!

Om dit toestel volledig te begrijpen en te gebruiken, om alle functies en de eenvoudige bedieningsmodus te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding enigszins kunnen afwijken van het fysieke model, gelieve de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typfouten in deze handleiding en afwijkingen van de meest recente producten zullen te zijner tijd worden bijgewerkt. In geval van een update kan deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie.

Verpakking : een cadeaudoos, een handleiding, een aangesloten armband.

Let op: het product is IP68 waterdicht en kan dus gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

pastedGraphic.pngGebruik dit product niet bij het nemen van een warme douche/bad of tijdens een saunasessie, omdat er dan stoom in het apparaat komt en de randcomponenten beschadigd raken. Dit soort schade valt niet onder de garantie.

Knoopinstructies :

Aan/uit-knop : ingedrukt houden om het apparaat aan/uit te zetten, ingedrukt houden om het scherm aan/uit te zetten; ingedrukt houden van de gebruikersinterface om terug te keren naar het startscherm.

Instructies voor het aanraakscherm : Druk op het scherm om een menu te selecteren en te openen, scan het scherm naar rechts om terug te gaan. Scroll op het Home-scherm naar beneden voor toegang tot de statusbalk; scroll naar rechts voor toegang tot het Meldingscentrum; scroll naar links voor toegang tot het hoofdmenu.

Aan/uit-knop

Laadinstructies : dit product wordt opgeladen met behulp van magnetische kracht. Sluit het oplaadstation aan op de achterkant van de oplaadpinnen van het horloge, zodat het horloge automatisch wordt opgeladen. Een volledige lading duurt meestal 2 uur. Het toestel kan dan tot 30 dagen in de stand-by modus en 5 tot 7 dagen in de actieve modus ingeschakeld blijven. Gebruik het horloge niet terwijl het wordt opgeladen.

pastedGraphic.pngLet op: Sluit de magnetische laadkabel en een van de 2 pinnen niet tegelijkertijd aan op geleidend materiaal, omdat dit kortsluiting kan veroorzaken.

Je smartwatch maakt verbinding met je telefoon via de "Tfit" app.

Ga als volgt te werk om het te downloaden:

Android-telefoon: zoek en download de " Tfit "in Google Play.

iOS-telefoon: zoek en download de applicatie " Tfit "in de Apps Store.

Zodra de toepassing is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en start u de Tfit-toepassing.

Zodra de toepassing is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en start u de Tfit-toepassing. Accepteer meldingen en andere autorisatieverzoeken van de app, en vul uw persoonlijke gegevens in. Tik op "Add Device", zoek het apparaat "L8XXX" (schakel de GPS-functie op de smartphone in voordat u verbinding maakt) en tik op Connect.

Het updaten van de firmware : terwijl de Bluetooth-functie is geactiveerd, in de ""-toepassing. Tfit Als u de knop "Meer" - "Updates" wilt wijzigen, drukt u op "Meer" - "Updates". Als er een firmware-update beschikbaar is, klikt u erop om de firmware van het horloge bij te werken.

Namelijk: Als de update mislukt is, sluit dan de Bluetooth-functie opnieuw aan en probeer een update opnieuw. 

Aangezien het Bluetooth-protocol per merk mobiele telefoon verschilt, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en het aangesloten horloge onstabiel zijn. Zet in dit geval de Bluetooth-functie weer aan en probeer opnieuw verbinding te maken. Bepaalde instellingen op de telefoon moeten worden aangepast om een soepele gegevensoverdracht te garanderen. U kunt deze informatie negeren als uw telefoon deze functies niet heeft.

Hoofdkenmerken : 

Taal/tijdstip/datum : het horloge zal automatisch synchroniseren met de datum en tijd van de telefoon wanneer Bluetooth is aangesloten.

● Stand-by-interface : Er zijn verschillende schermbeveiligingsopties beschikbaar. Houd de Home-knop op het Home-scherm 2 seconden ingedrukt om een wijziging aan te brengen.

Kennisgevingen : Synchroniseer alle telefoonmeldingen, inclusief Facebook, WhatsApp, SMS, e-mails, enz. Als u de meldingen met hun inhoud wilt weergeven, moet u de weergave van de details in de Facebook- en WhatsApp-meldfunctie in de telefoontoepassingen configureren, het kan de laatste 5 meldingen weergeven, u kunt de details lezen, het scherm scannen om het volgende bericht te lezen. Het apparaat zal trillen om een inkomende oproep of nieuwe berichten te melden. Druk op de Home-knop om te stoppen met trillen.

Statusbalk : Scan het scherm naar beneden vanaf het standby-scherm.  U kunt dan de status van de Bluetooth-verbinding, de laadstatus van de batterij en het helderheidsniveau zien. Scan het scherm links in de statusbalk om toegang te krijgen tot het weer. Voor het synchroniseren van de gegevens van de toepassing moeten de GPS- en netwerkfuncties van de telefoon worden ingeschakeld.  

Activiteitsinformatie : Deze informatie toont gezondheidsgegevens, waaronder het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën gedurende de dag. Het zal worden opgeslagen om middernacht en worden gereset voor de volgende dag. U kunt in de geschiedenis alle eerder opgeslagen gegevens terugvinden.

● Slaapsmonitor : Het aangesloten horloge zal deze functie automatisch activeren tussen 22.00 uur 's avonds en 8.00 uur 's morgens. U kunt details over de kwaliteit van uw slaap bekijken door in te loggen op de applicatie die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Afstandsbediening : luister naar muziek van uw telefoon en bedien de verschillende instellingen van uw horloge.

Weersverwachting: het weer wordt gesynchroniseerd met het horloge van de app. De telefoon moet de GPS-functie activeren en de lokale weersomstandigheden kunnen alleen onder normale omstandigheden worden verkregen.

ECG: Het toestel combineert het gebruik van een optische hartslagsensor en een ECG-sensor. Het duurt ongeveer 30 seconden voor de gegevens worden weergegeven. Na de meting verschijnt de "ToAPP"-interface. Het ECG wordt opgeslagen in de "Tfit"-toepassing op de telefoon en kan met anderen worden gedeeld voor informatiedoeleinden.

Bloeddruk: Om uw bloeddruk te controleren, legt u uw handen plat op een oppervlak en staat u stil; de gegevens worden na ongeveer 48 seconden weergegeven. In het algemeen stijgt de bloeddruk met de leeftijd en is deze bij vrouwen lager dan bij mannen.

Hartslag: Wacht 2 seconden om te beginnen met het meten en registreren van de hartslaggegevens door het capillaire oppervlak van de huid te scannen met groene lichtgevende diodes. Scan het scherm naar andere menu's om het horloge te stoppen met het meten van deze gegevens. Normaal gesproken moet de hartslag tussen 60 en 90 spm liggen, professionele atleten kunnen minder dan 60 spm bereiken. Tijdens een intensieve oefening kunnen de gegevens oplopen tot 200 bpm. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de weerstand van het hart en de longcapaciteit.

Bloedzuurstofhet zuurstofgehalte in het bloed (SPO2H) is de hoeveelheid zuurstof die in het bloed circuleert; het normale niveau ligt tussen 94 en 99%.

Opleiding : Selecteer een sportmodus om uw training op te nemen. Druk op de aan/uit-knop om te pauzeren. U kunt dan kiezen om de meting op te slaan, te verwijderen of verder te gaan. Het horloge zal in alle modi calorieën en hartslag registreren. U kunt de details controleren door het scherm te scannen. 

Alarm:  configureer meerdere alarmen via de telefoontoepassing.

Stopwatch : Druk op om de stopwatch te starten of te pauzeren. Druk nogmaals om het te stoppen.

Timer: Stel een timerduur in.

Vind uw telefoon: Druk op deze functie om uw telefoon een waarschuwing te laten rinkelen.

Bluetooth Camera: Ontgrendel het telefoonscherm, stel het horloge in op de Bluetooth Camera-modus, ga naar de foto-interface, tik op het horloge om foto's te maken, de foto's worden opgeslagen in het album van de telefoon.

Instelling :

UitstervingDruk op om uit te schakelen.

Over: Controleer het modelnummer van het apparaat, het Bluetooth-adres en de firmwareversie.

ResetDruk op om de fabrieksinstellingen te herstellen.

Sedentaire / waterherinneringVia de applicatie kunt u een alarm instellen om u eraan te herinneren dat u zich moet verplaatsen of water moet drinken.

Oproepmodus: Kies via de toepassing een oproepmodus: scherm aan, vibratie, scherm aan + vibratie.

Verlicht polsdisplay configureer deze functie in de toepassing. Het horloge verbruikt meer stroom wanneer deze functie wordt geactiveerd.

Configuratie van de meeteenheden : metrisch of Brits systeem.

Gegevensoverdracht : Alle gegevens worden in het apparaat opgeslagen. Of het nu gaat om stappenteller, hartslag, slaapkwaliteit of multi-sportmodus gegevens, ze kunnen allemaal worden overgebracht naar de toepassing van de telefoon.

                                 

Garantie

1. In het geval van kwaliteitsgebreken als gevolg van een fabricage-, materiaal- of ontwerpprobleem en die zich voordoen tijdens het eerste jaar van gebruik (na de dag van aankoop), bieden wij een gratis garantie op de belangrijkste onderdelen. Wij bieden ook een gratis garantie op de batterij en de adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden maken deel uit van het normale en juiste gebruik van het apparaat.

2. Elk defect als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat door de gebruiker geeft geen recht op een gratis garantie. Misbruik wordt als volgt gedefinieerd:

1. Demontage of reparatie van het product.

2. Valt door onzorgvuldigheid. 

3. Schade die kunstmatig of door verkeerd gebruik is ontstaan (zoals: water dat in het apparaat komt, barsten door externe kracht, krassen op randcomponenten, etc.) wordt niet gedekt door de garantie.

3. Wanneer u de gratis garantieservice aanvraagt, moet u een garantiekaart met de winkelstempel en de plaats en datum van aankoop overleggen.

4. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Neem de afgewerkte producten als referentie.

Datum van aankoop :

IMEI-code :

Punt van verkoop :

Handtekening van de klant :

Handtekening van de verkoper:

Winkeldruk:

BSW-2005

Bedankt dat u voor ons product hebt gekozen!

Om dit toestel volledig te begrijpen en te gebruiken, om alle functies en de eenvoudige bedieningsmodus te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding enigszins kunnen afwijken van het fysieke model, gelieve de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typfouten in deze handleiding en afwijkingen van de meest recente producten zullen te zijner tijd worden bijgewerkt. In geval van een update kan deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie.

Verpakking : een cadeaudoos, een handleiding, een aangesloten armband.

Let op: het product is IP68 waterdicht en kan dus gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

Gebruikershandleiding :

Homeknop Druk lang op de aan/uit-knop en vervolgens kort op het display om de stroom in te schakelen.

Instructies voor het aanraakscherm Druk op het scherm om een menu te openen en scan naar rechts om terug te keren naar arrière; scan naar beneden om toegang te krijgen tot de statusbalk onderin de accueil; scan naar rechts om toegang te krijgen tot multisporten; scan naar links om toegang te krijgen tot de opdrachtgever; scan naar boven om toegang te krijgen tot het Meldingscentrum.

Verwisselbare armband Schuif de pin op de kruising tussen de kast en de horlogeband naar het midden om de band te verwijderen/hangen.

Laadinstructies : dit product wordt opgeladen met behulp van magnetische kracht.  Het is compatibel met 5V mobiele telefoonladers en computer USB-interfaces. Sluit het oplaadstation aan op de achterkant van de oplaadpinnen op het horloge, zodat het horloge automatisch wordt opgeladen. Een volledige lading duurt meestal 2 uur. Het toestel kan dan tot 30 dagen in de stand-bystand en 5 tot 10 dagen in de actieve stand blijven staan. Gebruik het horloge niet terwijl het wordt opgeladen.

pastedGraphic.pngLet op: Sluit de magnetische laadkabel en een van de 2 pinnen niet tegelijkertijd aan op geleidend materiaal, omdat dit kortsluiting kan veroorzaken.

Het horloge maakt verbinding met een telefoon. Begin met het downloaden van de "WearFit 2.0" applicatie naar de telefoon met behulp van een van de volgende 2 methoden:

 1. 1)Telefoon onder iOS, Android/iOS: Scan de onderstaande QR-code met behulp van een browser of scanner om de toepassing te downloaden ". WearFit 2.0 ».
 1. 1)Android-telefoon: zoek en download de toepassing " WearFit 2.0 "in Google Play.

iOS-telefoon: zoek en download de applicatie " WearFit 2.0 "in de Apps Store.

         

Zodra de applicatie is geïnstalleerd, activeert u de Bluetooth-functie van de mobiele telefoon en opent u de applicatie "". WearFit 2.0 ». Accepteer kennisgevingen en alle andere verzoeken om toestemming van " WearFit 2.0 "(sommige merken telefoons vereisen dat de GPS van de smartphone wordt geactiveerd om de verbinding te maken) en druk op "Connect".

Het updaten van de firmware : Terwijl de Bluetooth-functie is geactiveerd, drukt u in de "WearFit 2.0" toepassing op "Mine" - "Device management" - "Firmware update". Als er een firmware-update beschikbaar is, klikt u erop om de firmware van het horloge te updaten.

Namelijk, als de update is mislukt, wacht dan a.u.b. tot het horloge volledig is ontladen alvorens het op te laden en te resetten. Zoek het Huntersun-BLE Bluetooth-apparaat, sluit het aan en voer de update opnieuw uit. 

Aangezien het Bluetooth-protocol per merk telefoon verschilt, kan de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en het aangesloten horloge onstabiel zijn. Zet in dit geval de Bluetooth-functie van Huntersun-BLE weer aan en probeer opnieuw verbinding te maken. 

Hoofdkenmerken : 

Taal/tijdstip/datum : het horloge zal automatisch synchroniseren met de datum en tijd van de telefoon wanneer Bluetooth is verbonden met de applicatie.

Screensaver : Er zijn verschillende schermbeveiligingsopties beschikbaar. Houd het Home-scherm 2 seconden ingedrukt om een wijziging aan te brengen.

Statusbalk : het scherm aftasten om toegang te krijgen tot de stand-by interface met Bluetooth-status, de QR-code (scan het met de mobiele telefoon en download de " " toepassing), de Bluetooth-status, de QR-code (scan het met de mobiele telefoon en download de " " toepassing), de Bluetooth-status, de QR-code (scan het met de mobiele telefoon en download de " " toepassing) en de Bluetooth-status. WearFit 2.0 "), helderheidsniveau en batterijstatus.

● Mededelingen Scan het scherm rechts om toegang te krijgen tot de meldingen. Ze worden gesynchroniseerd met de telefoon en bevatten informatie zoals oproepen, WhatsApp-acties, SMS, WeChat-berichten. De laatste 8 waarschuwingen worden weergegeven en hebben betrekking op oproepen, binnenkomende berichten en herinneringen. Het is ook mogelijk om een oproep van het horloge af te wijzen.

● Stappenteller, afstand, calorieën : U kunt het aantal genomen stappen, het aantal afgelegde kilometers en de hoeveelheid verbrande calorieën per dag bijhouden. Deze gegevens worden elke dag om middernacht gereset. Het horloge kan de gegevens tot 7 dagen opnemen.

● Sport multi-sportmodus. Selecteer een sport om te starten, scan het scherm naar rechts om de oefening te pauzeren. Het horloge registreert gegevens over de trainingstijd, calorie-uitgaven, hartslag, enz. 

Gezondheid 

● Hartslag Wanneer deze functie is geactiveerd, meet het apparaat de hartslag door het capillaire oppervlak van de huid te scannen met behulp van groene lichtgevende diodes. Wacht ongeveer 2 seconden voordat de gegevens worden gemeten en opgeslagen. Scan het display naar andere menu's om het horloge te stoppen met het meten van deze gegevens. Raadpleeg de online informatie over de gemiddelde hartslag, de hartslag tijdens het sporten voor uw leeftijdsgroep en uw geslacht en/of vraag uw arts om advies. 

Let op: Het horloge is in geen geval een medisch hulpmiddel. Alle waarden zijn uitsluitend ter informatie. 

Bloeddruk Leg uw handen plat op een oppervlak en sta stil. Wanneer deze functie is geactiveerd, duurt de meting tussen 45 en 50 seconden en lees dan gewoon het resultaat af dat op het scherm wordt weergegeven. 

Let op: Het horloge is in geen geval een medisch hulpmiddel. Alle waarden zijn uitsluitend ter informatie. 

E-VSAHet apparaat combineert het gebruik van een optische hartslagsensor met een ECG-sensor om informatie over de hartfunctie van de gebruiker aan te geven voor informatiedoeleinden. Wanneer deze functie is geactiveerd, duurt de meting 30 seconden en lees dan gewoon het resultaat af dat op het scherm wordt weergegeven. 

Let op: Het horloge is in geen geval een medisch hulpmiddel. Alle waarden zijn uitsluitend ter informatie. 

● BloedzuurstofHet zuurstofgehalte in het bloed (SPO2H) is de hoeveelheid zuurstof die in het bloed circuleert. Raadpleeg de online informatie over wat wel en niet normale bloedzuurstof is voor uw leeftijdsgroep en geslacht en/of vraag uw arts om advies. 

Let op: Het horloge is in geen geval een medisch hulpmiddel. Alle waarden zijn uitsluitend ter informatie. 

Temperatuur De normale lichaamstemperatuur ligt tussen 35,9 en 37,2 graden en varieert gedurende de dag. Het maximale temperatuurverschil is 1 graad. Een temperatuur boven 37,3 is een teken van lichte koorts.

● Slaapmonitor  het slaapanalysesysteem zal automatisch actief zijn tussen 22.00 uur 's avonds en 8.00 uur 's morgens. U kunt details over uw slaapkwaliteit bekijken in de WearFit2.0-applicatie op uw telefoon.

Stopwatch : Druk op om de stopwatch te starten of te pauzeren. Druk nogmaals om het te stoppen.

Afstandsbediening : luister naar muziek van uw telefoon en bedien de verschillende instellingen van uw horloge.

Afstandsbediening : voer de WearFit 2.0-toepassing in, druk op de + om de camerafunctie te openen. Schud het horloge om een foto te maken.

● Over : Tik op het scherm om dit menu te openen. Controleer het model van het apparaat, de firmwareversie en het Bluetooth-adres.

Reset : Met deze functie kan het apparaat worden gereset naar de fabrieksinstellingen.

Alarm:  configureer meerdere alarmen via de telefoontoepassing.

● Sedentaire terugroeping : kunt u een alarm instellen om u eraan te herinneren dat u moet verhuizen.

● Vind uw telefoon : Druk op deze functie om uw telefoon een waarschuwing te laten rinkelen.

Verlicht polsdisplay configureer deze functie in de toepassing. Het horloge verbruikt meer stroom wanneer deze functie wordt geactiveerd.

Configuratie van de meeteenheden : metrisch of Brits systeem.

Gegevensoverdracht : Alle gegevens worden in het apparaat opgeslagen. Of het nu gaat om stappenteller, hartslag, slaapkwaliteit of multi-sportmodus gegevens, ze kunnen allemaal worden overgebracht naar de toepassing van de telefoon.

                                 

Garantie

1. In het geval van kwaliteitsgebreken als gevolg van een fabricage-, materiaal- of ontwerpprobleem en die zich voordoen tijdens het eerste jaar van gebruik (na de dag van aankoop), bieden wij een gratis garantie op de belangrijkste onderdelen. Wij bieden ook een gratis garantie op de batterij en de adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden maken deel uit van het normale en juiste gebruik van het apparaat.

2. Elk defect als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat door de gebruiker geeft geen recht op een gratis garantie. Misbruik wordt als volgt gedefinieerd:

1. Demontage of reparatie van het product.

2. Valt door onzorgvuldigheid. 

3. Schade die kunstmatig of door verkeerd gebruik is ontstaan (zoals: water dat in het apparaat komt, barsten door externe kracht, krassen op randcomponenten, etc.) wordt niet gedekt door de garantie.

3. Wanneer u de gratis garantieservice aanvraagt, moet u een garantiekaart met de winkelstempel en de plaats en datum van aankoop overleggen.

4. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Neem de afgewerkte producten als referentie.

Datum van aankoop :

IMEI-code :

Punt van verkoop :

Handtekening van de klant :

Handtekening van de verkoper:

Winkeldruk:

BSW-2009

Dank u voor uw keuze voor een product van ons bedrijf. Om de werking van dit toestel en zijn eenvoudige werking volledig te begrijpen, dient u eerst deze handleiding te lezen. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Verpakking: een geschenkdoos, een handleiding, een aangesloten horloge en een oplaadkabel.

 • Laadinstructies: Dit product is geschikt voor een conventionele stekker van een mobiele telefoon of een computer USB-kabel, type micro-USB, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Open het klepje van de USB-poort en steek de oplaadkabel in de juiste richting om het opladen te beginnen. Een volledige lading duurt ongeveer 180 minuten.
 • SIM-kaart: ondersteuning voor GSM 2G-oproepen en netwerken, ondersteuning voor WCDMA 3G, FDD 4G, TDD 4G, geen ondersteuning voor CDMA 2G-oproepen of netwerken. Ondersteunt SIM-kaarten in Nano-formaat. Nadat u het apparaat hebt uitgeschakeld, verwijdert u het deksel van de SIM-kaartsleuf en plaatst u de SIM-kaart zoals hieronder weergegeven. Plaats de gleufafdekking terug vanaf de linkerkant en de bovenkant, en duw de afdekking dan verder naar links.

Stap 1: Open het met een rode lijn gemarkeerde gebied met uw vingernagel om de SIM-kaartsleuf vrij te maken.

Stap 2: Volg de insteekrichting van de kaart zoals afgebeeld.

 • Bedieningsinstructies: Als het horloge verlamd lijkt te zijn, drukt u de aan/uit-knop langer dan 10 seconden in, Hierdoor worden alle parameters teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
 • Aan/uit-knop: ingedrukt houden om het toestel aan/uit te zetten, ingedrukt houden om terug te keren naar het standby-scherm, ingedrukt houden om het scherm uit te schakelen, ingedrukt houden om het scherm weer aan te zetten als het uit is.
 • Gebaren op het aanraakscherm: tik op elk pictogram om de bijbehorende functie te openen, scan naar rechts om terug te gaan, scan naar links om naar het volgende menu te gaan.
 • Wijzigen van de wijzerplaat van het horloge: Houd de stand-by wijzerplaat ingedrukt, veeg naar rechts of links om de gewenste wijzerplaat te selecteren, druk op om te bevestigen.
 • Statusbalk: Scroll vanuit het inactieve scherm naar beneden om de statusbalk weer te geven en toegang te krijgen tot de 3 hoofdinterfaces :
 1. Links: Wakker worden van het scherm wanneer u de pols/SETS/SOS/Airplane-modus opheft.
 2. Midden: Vermogen/signaalstatus/gegevensverbinding/Wi-Fi.
 3. Rechts: Notificaties/Recente Taken/Bluetooth/Rechtheid.
 • Scan vanuit het inactieve scherm omhoog om toegang te krijgen tot de volgende 7 functies:

Compass/Slaapmonitor/stappenteller/Hartritme/ Weer/ Atmosferische Druk/Altijd.

Veeg opnieuw naar beneden om terug te keren naar de stand-by-dial.

 • Scroll vanuit de stand-by-knop naar links om toegang te krijgen tot de hoofdmenu's :
 • GPS-functie: ondersteuning van de Instant Locator, Electronic Geobarrier, Routebegeleiding, Street Map Display, Smart Navigation en SOS Calling..

Om te beginnen, zoek en download de "FangZouDiu" app van uw mobiele telefoon in de Apps Store. Open de app, maak een account aan en log in op dat account. U wordt dan gevraagd om een groep te creëren. Na het aanmaken van de groep krijgt u een gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door en volg de instructies op.

Maak een groep aan: klik op de centrale groepsnaam, u ziet de optie Voeg een nieuwe groep toe.

Voeg leden toe aan de groep: klik op het "+" icoontje rechtsonder. U kunt op verschillende manieren nieuwe contacten toevoegen: u kunt het nummer direct invoeren (elke gebruiker kreeg een nummer toegewezen toen hij zich registreerde), u kunt ook de QR-code van andere gebruikers scannen om ze toe te voegen. 

Hoe uit te loggen: klik op "Ik" linksboven, ga naar het rolmenu onderaan om uit te loggen.

Locatie-instellingen: ga naar de voorlaatste groepslid-functie in de onderste rij en ga vervolgens naar Instellingen, bijvoorbeeld Groepsnaam wijzigen, Locatie delen, Route delen, Afstandsherinnering, Elektronische Geobarrier, enz.

SOS: Toegang tot de functie rechtsboven. Klik op "Dringend, onmiddellijk versturen" en elk lid van de groep wordt op de hoogte gebracht.

Hoofdfuncties :

 • Multi-bewegingsmodus: Scan vanuit het stand-byscherm naar rechts om naar de multi-bewegingsmodus te gaan en scan vervolgens naar links om terug te keren naar de stand-by-dial. U heeft de mogelijkheid om te wandelen, buiten te lopen, binnen te lopen, bergsporten, langlaufen, halve marathon, marathon, paardrijden, enz. Selecteer een modus, ga naar een GPS-stand-by; na het lokaliseren bent u klaar om te gaan. Als je geen locatie nodig hebt, tik dan op Annuleren. Het horloge zal direct in werking treden zonder GPS-tracking.
 • Recente taken: Het openen van te veel applicaties kan het systeem vertragen. Controleer op recent geopende applicaties of schakel bepaalde applicaties uit.
 • SOS: Instellingen - SOS-instellingen - U kunt 3 noodnummers in de gewenste oproepvolgorde opslaan. Druk op SOS om de nummers in de ingestelde volgorde te kiezen. 
 • Meldingen: Tik op de stand-by-knop waar de meldingen worden weergegeven en selecteer een bericht om de inhoud van het bericht op het volledige scherm te bekijken.
 • Hartslagmonitor: toegang tot de functie binnen 3 seconden om de meting automatisch te starten, het is een dynamische hartslagmonitor. Scan naar rechts om af te sluiten, klik op het pictogram in de rechterbovenhoek om de geschiedenis te openen.
 • Kompas: Ga naar de functie en draai uw pols om te kalibreren. Na een succesvolle kalibratie geeft het horloge de richting van de kardinale punten aan.
 • Slaapmeter: deze functie wordt elke dag automatisch geactiveerd van 9 uur 's avonds tot 9 uur 's morgens. Het registreert je slaapgegevens. Klik op de centrale invoer voor een slaapstatistiektabel en scan rechts om terug te keren naar de slaapinterface.
 • Stappenteller: met deze functie kunt u stappen tellen en de afgelegde afstand meten. De gegevens worden elke dag om middernacht opgeslagen voordat ze worden gereset. Klik op het centrale gedeelte om toegang te krijgen tot de dagelijkse stappentellingstabel, en scan rechts om terug te keren naar de stappentellerinterface.
 • Atmosferische druk/temperatuur: Zodra het horloge is aangesloten op het netwerk, gebruikt het de GPS-locatie om verbinding te maken met een serviceprovider en lokale luchtdruk- en temperatuurgegevens te verkrijgen.
 • Hoogte: Zodra het horloge is aangesloten op het netwerk, gebruikt het de GPS-locatie om verbinding te maken met een serviceprovider en lokale hoogtegegevens te verkrijgen.
 • Bluetooth: Ga naar Hoofdmenu - Instellingen - Netwerkverbinding - Bluetooth- Bluetooth inschakelen - Openen. Klik om te zoeken naar Bluetooth-apparaten, selecteer de naam van het Bluetooth-apparaat waarmee u verbinding wilt maken, klik op Verbinden. Als u wilt dat andere apparaten naar het horloge zoeken, activeer dan de optie "Detecteerbaar apparaat".
 • Wi-Fi: Ga naar Hoofdmenu - Instellingen - Netwerkverbinding - WLAN. Selecteer de naam van het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in.
 • Audiocentrum: Spraakmemo, Muziekspeler.
 • Multimediacentrum: Galerij, Video.
 • Klok: Stopwatch, Alarm, Aftellen.
 • Gereedschap: Rekenmachine, Kalender.
 • Stijlen: je hebt twee opties. Druk na het selecteren van een modus op rechts om te bevestigen.
 • Instellingen: U kunt verschillende instellingen van het horloge aanpassen.
 • Camera: Open de functie Camera om foto's te maken en sla ze op in de Galerij.
 • Horlogebeheer: Downloads (hier vindt u de toepassingen die u van de browser hebt gedownload), Bestandsbeheer.
 • Modusselectie: Normale modus, Snelle modus (bij het uitvoeren van een grote speltoepassing verbruikt het horloge meer stroom en wordt het niet aanbevolen om deze optie continu te activeren).
 • Toepassingen downloaden: Het horloge draait op het Android 6.0-besturingssysteem, dat alle soorten toepassingen van de browser van het horloge mag downloaden. Onlangs gedownloade applicaties van derden zijn allemaal te vinden in het Hoofdmenu - Meer.
 • Draadloze upgrade: Ga naar het hoofdmenu - Instellingen - Over het horloge - Draadloze upgrade. Klik om een nieuwe versie te zoeken. Zorg ervoor dat de laadstatus van de batterij ten minste 80% is voordat u een upgrade uitvoert. Wij leveren u altijd de laatste gecorrigeerde versie van de software.

Garantie

1. In het geval van kwaliteitsgebreken als gevolg van een fabricage-, materiaal- of ontwerpprobleem en die zich voordoen tijdens het eerste jaar van gebruik (na de dag van aankoop), bieden wij een gratis garantie op de belangrijkste onderdelen. Wij bieden ook een gratis garantie op de batterij en de adapter gedurende de eerste 6 maanden na aankoop. Deze voorwaarden maken deel uit van het normale en juiste gebruik van het apparaat.

2. Elk defect als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat door de gebruiker geeft geen recht op een gratis garantie. Misbruik wordt als volgt gedefinieerd:

1. Demontage of reparatie van het product.

2. Valt door onzorgvuldigheid. 

3. Schade die kunstmatig of door verkeerd gebruik is ontstaan (zoals: water dat in het apparaat komt, barsten door externe kracht, krassen op randcomponenten, etc.) wordt niet gedekt door de garantie.

3. Wanneer u de gratis garantieservice aanvraagt, moet u een garantiekaart met de winkelstempel en de plaats en datum van aankoop overleggen.

4. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het product, neem dan contact op met de klantenservice van de winkel waar u het product hebt gekocht.

5. Neem de afgewerkte producten als referentie.

Datum van aankoop :

IMEI-code :

Punt van verkoop :

Handtekening van de klant :

Handtekening van de verkoper:

Winkeldruk:

BSW-2101

Bedankt dat u voor ons product hebt gekozen!

Om dit toestel volledig te begrijpen en te gebruiken, om alle functies en de eenvoudige bedieningsmodus te kennen, dient u eerst deze handleiding te lezen.

Aangezien de functies in de gebruikershandleiding enigszins kunnen afwijken van het fysieke model, gelieve de afgewerkte producten als referentie te nemen.

Typfouten in deze handleiding en afwijkingen van de meest recente producten zullen te zijner tijd worden bijgewerkt. In geval van een update kan deze handleiding zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor op de uiteindelijke interpretatie.

Verpakking : een cadeaudoos, een handleiding, een aangesloten armband.

Let op: het product is IP68 waterdicht en kan dus gedragen worden bij het wassen van de handen, zwemmen, in de regen, enz.

Gebruik dit product niet bij het nemen van een warme douche/bad of tijdens een saunasessie, omdat er dan stoom in het apparaat komt en de randcomponenten beschadigd raken. Dit soort schade valt niet onder de garantie.

 1. A. Hoofd kiesinterface

De Back2buzz smartwatch heeft vier schermen  die elk kunnen worden geselecteerd na het indrukken van  op het display van het horloge. Zodra de APP is gekoppeld en verbonden met uw smartwatch, worden de tijd, datum en dag van de week ermee gesynchroniseerd.

 1. B. Menu-interface op het hoogste niveau

Lijst van interfaces van het hoogste niveau:

 • Status       
 • Hartslag   
 • Bloeddruk   
 • Bloedzuurstof    
 • Sport       
 • weer
 • Timer       
 • Bericht      
 • Zoeken op          
 • Meer     
 • Muziek
 1. Statusinterface

Schakel naar deze interface om de stappen, afstand en huidige caloriestatus te aflekijken. De afstand

en calorieën worden berekend en affiecteerd op basis van het huidige aantal stappen, de lengte en het gewicht dat door de gebruiker is bepaald.

 1. Hartslag interface, bloeddruk interface, bloed zuurstof interface

Schakel over naar de hartslaginterface / bloeddrukinterface / bloedzuurstofinterface om ze automatisch te laten detecteren. U kunt ook inloggen op de mobiele app om de hartslaginterface / bloeddrukinterface te testen. Als de armband niet goed wordt gedragen of de test mislukt, wordt de storingsinterface affiched. In de modus hartslagdetectie / bloeddrukdetectie / bloedzuurstofdetectie zal de levensduur van de batterij afnemen.

Het hartslagmodel is: VC31, dat overeenkomt met een dynamische hartslag in real time en zich aanpast aan verschillende huidtinten.

Hartslag, bloeddruk, bloed zuurstof controle voorzorgsmaatregelen:

 • -Tijdens de test zal de hartslag-LED op de achterkant van de polsband oplichten;
 • -De sensor moet dicht bij de huid zitten om te voorkomen dat licht van buitenaf de nauwkeurigheid van de test beïnvloedt;
 • -Houd het testgebied schoon: transpiratie of vlekken zullen de testresultaten beïnvloeden.
 1. Bewegingsinterface

Om naar deze interface over te schakelen, klikt u op het scherm en opent u de sportinterface. De sportinterface omvat hardlopen, zwemmen, paardrijden, springen, badminton, tafeltennis, tennis, klimmen, wandelen, basketbal, voetbal, honkbal, softbal, volleybal, cricket, rugby, American football, hockey, dansen, fietsen, yoga, sit-ups, loopbanden, gymnastiek, roeien, springen, enz.

Druk vervolgens op de zijknop om terug te keren naar de hoofdinterface.

 1. Weersvoorspelling

Affi controleert de weersomstandigheden en temperaturen voor die dag, en de weersomstandigheden en temperaturen voor de komende drie dagen.

 1. Chronograaf interface

In de chronograaf-interface drukt u kort om te starten of te pauzeren. U kunt ook drie seconden lang drukken om het toestel op nul te zetten, en vervolgens nogmaals drie seconden lang drukken om de interface te verlaten.

 1. Informatie-interface

In de berichteninterface kunt u uw berichten op het scherm bekijken.

Schuif het scherm om de pagina om te slaan. Na het bekijken van de informatie drukt u op de paginatoets om terug te keren of af te sluiten.

 1. Zoek interface

Wanneer het horloge en de telefoon verbonden zijn, drukt u lang op Zoeken om

de telefoon te vinden.

 1. Configuratie-interface

Druk op de schermfunctie-interface om toegang te krijgen tot de lagere menu-interface voor meer functiebewerkingen.

Helderheid aanpassen: druk op het scherm om een différente helderheid te selecteren. Er zijn vier helderheidsniveaus.

Versie-informatie: klik op de interface op het scherm om het firmwareversienummer en het Bluetooth-adres van de polsband te aflexen.

Instellingen herstellen: houd het scherm in deze interface drie seconden ingedrukt, zodat alle gegevens op de polsband worden effaced. De APP-gegevens van die dag worden ook verwijderd (de rest van de historische gegevens blijft behouden)

Uit: Op deze interface drukt u drie seconden op het scherm om het uit te schakelen. De armband zal op hetzelfde moment trillen.

Start: Houd de zijknop ingedrukt om te starten.

 1. Muziekbesturing

Wanneer het horloge en de mobiele telefoon verbonden zijn, opent u de muziekbesturing en drukt u op de afspeelknop om de muziek af te spelen of te pauzeren. U zult ook het vorige nummer, het volgende nummer, ... kunnen kiezen.

Laadmethode

Voor de eerste keer, gelieve de armband te verwijderen en het toestel op te laden met de bijhorende oplader. Tijdens het opladen gaat het display automatisch aan. (De oplaadmethode is als volgt: lijn de twee contacten van de oplader uit met de oplaadpositie op de achterkant van de armband. De magnetische oplaadbasis sluit automatisch en het andere uiteinde wordt aangesloten op de standaard USB-interface om op te laden.

Installeer de Glory Fit toepassing

Ga naar de grote applicatiemarktplaatsen om "GloryFit" te downloaden en te installeren.

Configuratie vereist: iOS 9.0 en hoger; Android 4.4 en hoger, ondersteunt Bluetooth 5.0

 Aansluiting apparaat

De eerste keer dat u het horloge gebruikt, moet u verbinding maken met de APP voor kalibratie. Als de APP goed geïnstalleerd is, kunt u persoonlijke informatie defineren.

Zodra de mobiele toepassing correct is geconfigureerd, klikt u op het apparaatpictogram

Een apparaat toevoegen (iOS) / Een apparaat toevoegen (Android)

Klik op het zoekicoon rechtsboven

Klik op de apparaatverbinding

Bluetooth-verbinding: 

Na succesvolle koppeling zal de APP automatisch het Bluetooth-adres van uw smartwatch registreren. Wanneer de APP open is of op de achtergrond draait, zal hij automatisch zoeken en er verbinding mee maken.

Gegevenssynchronisatie: trek handmatig de synchronisatiegegevens op de homepage van de APP; uw smartwatch kan offline gegevens gedurende 7 dagen opslaan. Hoe meer gegevens, hoe langer de synchronisatietijd. Zodra de synchronisatie voltooid is, wordt een bericht weergegeven dat de synchronisatie is voltooid.

 Oproepfunctie

De herinneringsfunctie is beschikbaar in de "Apparaat"-interface, en onderhoudt de Bluetooth-verbinding tussen uw mobiele telefoon en uw smartwatch.

 1. Terugbellen: 

Als er een oproep binnenkomt, gaat de smartwatch trillen en wordt de naam of het nummer van de oproep weergegeven. Als de app de functie "oproep weigeren" inschakelt, drukt u lang op het scherm om de oproep te weigeren. Herinneringscategorieën: oproepherinnering, berichtherinnering, sedentaire herinnering, slimme alarmherinnering, niet storen-modus, enz.

 1. SMS herinnering: 

Bij ontvangst van een sms trilt de smartwatch en wordt een pictogram afficheckt. Klik om de inhoud van de SMS te zien.

 1. Herinnering aan de toepassingssoftware: 

Wanneer u het bericht van de toepassingssoftware ontvangt, trilt de smartwatch en verschijnt er een pictogram. Klik om de inhoud te affichereren. 

 1. Slimme wekker: 

U kunt drie wekkers instellen. De slimme wekker is een stille wekker: als het alarm afgaat, geeft de polsband een matige trilling en ondersteunt offline wekoproepen.

 1. Sedentair terugroepen: 

Als de gebruiker na het inloggen een uur lang niet heeft bewogen, gaat de armband trillen om de gebruiker eraan te herinneren dat hij moet oefenen. Het standaard herinneringsinterval is één uur.

 1. Andere herinneringen:

wanneer u andere informatie ontvangt, zoals e-mails, gaat de polsband trillen en verschijnt er een pictogram. Klik om de inhoud te affichereren.

 1. Laad herinnering:

Wanneer de armband is aangesloten op stroom of de oplaadbasis is opgeladen, trilt de smartwatch.

 1. Slaap detectie functie

Wanneer u in slaap valt, zal de armband automatisch bepalen wanneer u in slaapmodus gaat, automatisch uw diepe slaap/lichte slaap/wakker zijn de hele nacht detecteren en uw slaapkwaliteit berekenen.

Opmerking: Slaapgegevens zijn alleen beschikbaar wanneer u de armband draagt om te slapen.

 1. Camera bediening

APP-zijde - Schudden om op afstand foto's te maken; Bluetooth-verbindingsstatus moet gegarandeerd zijn.

 1. Herstel het apparaat

APP - Apparaat herstellen - De sectie verwijdert alle historie records op de APP en het apparaat.

 Aanbevelingen die bijzondere aandacht vereisen 

 1. 1.please vermijd de armband in het geval van sterke schok of blootstelling aan sterke hitte
 2. Demonteer, repareer of modificeer het apparaat niet zelf.
 3. Deze machine gebruikt 5V 500MA voor het opladen, het is ten strengste verboden om andere voedingen te gebruiken voor het opladen.
 4. De werkomgeving van deze machine is 0° tot 45°.  explosie.
 1. 5. Als de smartwatch nat is, droog hem dan af met een zachte chiffon voordat u hem oplaadt, anders zullen de oplaadcontacten corroderen en zal het opladen mislukken.
 2. Breng uw smartwatch niet in contact met chemicaliën zoals benzine, schoonmaakmiddelen, propanol, alcohol, enz.
 3. Gebruik dit product niet in een omgeving met hoge magnetische spanning.
 4. Als u een gevoelige huid heeft of uw armband te strak draagt, kunt u zich ongemakkelijk voelen.
 5. Veeg alsjeblieft op tijd de zweetdruppels van je pols. Wanneer het bandje gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan zeep, zweet, allergenen of verontreinigende bestanddelen, kan dit jeuk op de huid veroorzaken.
 6. 10.Als u de armband vaak gebruikt, is het raadzaam hem elke week schoon te maken. Veeg af met een vochtige doek en verwijder olie of stof met een milde zeep.

Het is niet aan te raden uw smartwatch in een heet bad te dragen.

 Veel voorkomend probleem

 1. 1.Ongewoon lang wachten op de eerste hartslagtest?

Om uw hartslag voor de eerste keer te testen, moet u langere signalen verzamelen afin uw hartslag nauwkeurig te kunnen berekenen.

 1. 2.Wat moet ik doen als de Bluetooth-verbinding niet beschikbaar is? (Verbinding/herverbinding mislukt of herverbinding is traag)

Vérifiez si votre appareil est iOS 9.0 et Android 4.4 et supérieur , et si il prend en soutien le Bluetooth 5.0.

Als de verbinding gedurende lange tijd niet tot stand kan worden gebracht, controleer dan of de werking wordt effecteerd in de afwezigheid van magnetische velden of meerdere Bluetooth-apparaten

 1. 1. Bluetooth uit te schakelen en weer in te schakelen
 2. Sluit de achtergrondtoepassing van de telefoon en start de telefoon opnieuw op
 3. Maak niet tegelijkertijd verbinding met andere Bluetooth-apparaten of -functies.
 4. 4. De APP draait normaal op de achtergrond. Als het niet op de achtergrond is, is het misschien niet aangesloten.
 1. 3.Kunt u uw smartwatch niet vinden via bluetooth?

Als uw smartwacth niet door de mobiele telefoon wordt gedetecteerd tijdens de Bluetooth diffusie, controleer dan of de smartwatch is ingeschakeld en actief is, en of deze niet met andere mobiele telefoons is verbonden. Verbind dan de smartwatch met de mobiele telefoon. Als dit nog steeds niet werkt, deactiveer dan de Bluetooth van de mobiele telefoon gedurende 20 seconden. Start vervolgens de Bluetooth-functie opnieuw op.

 1. 4.Waarom moet ik mijn armband strak dragen als ik mijn hartslag meet?

De armband maakt gebruik van het principe van lichtuitstraling. Zodra de lichtbron de huid binnendringt, vangt hij het signaal op dat naar de sensor wordt teruggestuurd om uw hartslag te berekenen. Als u het niet strak draagt, dringt er omgevingslicht door de sensor, wat de nauwkeurigheid van de meting beïnvloedt.

 1. 5.Waarom krijg ik geen herinneringen als de herinnering geactiveerd is?

Android-telefoon: zorg ervoor dat de telefoon en de polsband met elkaar verbonden zijn. Na het inloggen, open de overeenkomstige toestemmingen in de telefooninstellingen, geef de "GloryFit" app toegang tot inkomende gesprekken, tekstberichten en contacten, en laat "GloryFit" op de achtergrond draaien; als er beveiligingssoftware op de telefoon geïnstalleerd is, voeg de "GloryFit" app daaraan toe. Apple-telefoon: Als de functie niet actief is na het inloggen, is het raadzaam de telefoon opnieuw op te starten en opnieuw in te loggen.

Wanneer u de smartwatch opnieuw verbindt, moet u wachten tot de telefoon het Bluetooth-koppelverzoek heeft gecontroleerd en vervolgens op Koppelen klikken om de terugbelfunctie te krijgen.

 1. 6.Is de smartwatch waterdicht?

Deze smartwatch ondersteunt het IP68 waterdicht en stofdicht niveau.

 1. 7.Moet de Bluetooth-verbinding altijd aan staan? Is er nog data na het loskoppelen?

Voordat de gegevens worden gesynchroniseerd, worden ze gedurende 7 dagen in de smartwatch opgeslagen. Wanneer de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en de smartwatch tot stand is gebracht, worden de lokale gegevens van de smartwatch automatisch naar de mobiele telefoon gedownload. Synchroniseer de gegevens op tijd met de mobiele telefoon.

Opmerking: Als u de herinneringsfunctie voor inkomende oproepen en SMS inschakelt, moet Bluetooth verbonden blijven. De alarmherinnering kan offline worden gebruikt.

  1. Statusinterface

Schakel naar deze interface om de stappen, afstand en huidige caloriestatus te aflekijken. De afstand

en calorieën worden berekend en affiecteerd op basis van het huidige aantal stappen, lengte en gewicht definis door de APP persoonlijk.

  1. Hartslag interface, bloeddruk interface, bloed zuurstof interface

Overschakelen naar hartslaginterface / bloeddrukinterface / interface

bloedzuurstof en de detectie automatisch in te voeren; u kunt ook inloggen op de mobiele app om de hartslaginterface / bloeddrukinterface te testen. Als het polsbandje niet goed wordt gedragen of de test mislukt, wordt de storingsinterface finitief geaflecteerd. In de modus hartslagdetectie / bloeddrukdetectie / bloedzuurstofdetectie zal de levensduur van de batterij afnemen.

Het hartslagmodel is: VC31, dat een real-time dynamische hartslag is en zich aanpast aan verschillende huidtinten.

Hartslag, bloeddruk, bloed zuurstof controle voorzorgsmaatregelen:

 • Tijdens de test zal de hartslag-LED op de achterkant van de polsband oplichten;
 • De sensor moet dicht bij de huid worden geplaatst om te voorkomen dat licht van buitenaf de nauwkeurigheid van de test beïnvloedt;
 • Houd het testgebied schoon, transpiratie of vlekken zullen de testresultaten beïnvloeden.
  1. Bewegingsinterface

Omschakelen naar deze interface, klik op het scherm om toegang te krijgen tot de specifieke sportinterface, waaronder

hardlopen, zwemmen, paardrijden, springen, badminton, tafeltennis, tennis, klimmen, wandelen, basketbal, voetbal, honkbal, softbal, volleybal, cricket, rugby, American football, hockey, dans, fietsen, yoga, sit-ups, loopbanden, gymnastiek, roeien, openen, springen, enz. 24 sporten, schuifscherm kan specific sportinterface veranderen.Druk op de zijknop om terug te keren naar de specific oefeninterface te verlaten.

  1. Weersvoorspelling

Affi controleert de weersomstandigheden en temperaturen voor die dag, en de weersomstandigheden en temperaturen voor de komende drie dagen.

  1. Chronograaf interface

In de chronograafinterface drukt u kort op om te starten/pauzeren in de pauzestand,

kunt u drie seconden lang ingedrukt houden om het toestel op nul te zetten, en vervolgens drie seconden lang ingedrukt houden om het af te sluiten.

  1. Informatie-interface

In de berichteninterface kunt u het bericht op één scherm bekijken.

Schuif het scherm om de pagina om te slaan. Na het bekijken van de informatie drukt u op de paginatoets om terug te keren of af te sluiten.

  1. Zoek interface

Wanneer het horloge en de telefoon verbonden zijn, drukt u lang op Zoeken om de telefoon te zoeken.

  1.   Configuratie-interface

Druk op de schermfunctie-interface om toegang te krijgen tot de lagere menu-interface voor meer functiebewerkingen.

Helderheid aanpassen: druk op het scherm om een différente helderheid te selecteren. Er zijn vier helderheidsniveaus.

Versie-informatie: klik op de interface op het scherm om het firmwareversienummer en het Bluetooth-adres van de polsband te aflexen.

Instellingen herstellen: houd het scherm drie seconden ingedrukt op deze interface, alle gegevens op de polsband zullen worden verwijderd en de APP-gegevens zullen op de dag zelf worden verwijderd (de rest van de historische gegevens zullen worden behouden)

Uit: In deze interface houdt u de armband drie seconden ingedrukt op het scherm om hem uit te schakelen, en de armband gaat tegelijkertijd trillen.

Start: Toetsstatus, lange druk op de zijknop om te starten.

om uit te zetten. Op hetzelfde moment, trilt de armband.

Start: knopstatus, lange druk op de zijknop om te starten.

  1. Muziekbesturing

Wanneer het horloge en de mobiele telefoon verbonden zijn, opent u de muziekbesturing, drukt u op

de afspeelknop om muziek af te spelen, u kunt pauzeren, vorige nummer, volgende nummer.

  Laadmethode

Voor de eerste keer, gelieve de armband te verwijderen en het toestel op te laden met de bijhorende oplader. Als de armband wordt opgeladen, gaat hij automatisch aan. (De oplaadmethode is als volgt: lijn de twee contacten van de oplader uit met de oplaadpositie op de achterkant van de armband. De magnetische oplaadbasis wordt automatisch gesloten en het andere uiteinde wordt aangesloten op de standaard USB-interface om op te laden.

  Installeer de armband applicatie

Scan de volgende QR code of ga naar de hoofd app markten om "GloryFit" te downloaden en te installeren.

Configuratie vereist: iOS 9.0 en hoger; Android 4.4 en hoger, ondersteunt Bluetooth 5.0

 Aansluiting apparaat

De eerste keer dat u het horloge gebruikt, moet u verbinding maken met de APP voor kalibratie. Als de APP goed is aangesloten, moet u de persoonlijke informatie definishen.

Zodra de mobiele toepassing correct is geconfigureerd, klikt u op het apparaatpictogram

Een apparaat toevoegen (iOS) / Een apparaat toevoegen (Android)

Klik op het zoekicoon rechtsboven

Klik op de apparaatverbinding

Bluetooth-verbinding: Na succesvolle koppeling zal de APP automatisch het Bluetooth-adres van de polsband registreren. Wanneer de APP open is of op de achtergrond draait, zal deze automatisch zoeken en verbinding maken met de polsband.

Gegevenssynchronisatie: trek handmatig de synchronisatiegegevens op de homepage van de APP; de armband kan offline gegevens gedurende 7 dagen opslaan. Hoe meer data, hoe langer de synchronisatietijd, hoe langer de tijd ongeveer 2 minuten is. Zodra de synchronisatie voltooid is, zal er een synchronisatie prompt verschijnen.

 Oproepfunctie

De herinneringsfunctie moet de herinneringsschakelaar op de functiepagina "Apparaat" aan de APP-zijde activeren, en de Bluetooth-verbindingsstatus tussen de mobiele telefoon en de polsband in stand houden, en de herinnering laten trillen wanneer er een bericht binnenkomt.

Oproepherinnering: Als er een oproep binnenkomt, gaat de polsband trillen en wordt de naam of het nummer van de oproep afficheckt. Als de app de functie "oproep weigeren" inschakelt, drukt u lang op het scherm om de oproep te weigeren. Herinneringscategorieën: oproepherinnering, berichtherinnering, sedentaire herinnering, slimme alarmherinnering, niet storen-modus, enz.

SMS-herinnering: Wanneer u een SMS ontvangt, gaat de armband trillen en verschijnt er een herinneringsicoontje. Klik om de inhoud van de SMS te zien. Softwareherinnering: Wanneer u het bericht van de toepassingssoftware ontvangt, gaat de polsband trillen en verschijnt er een affijpictogram ter herinnering. Klik om de inhoud van WeChat te aflcherren. Slimme wekker: U kunt drie wekkers instellen. Na het instellen zal de wekker gesynchroniseerd worden met de polsband.  De slimme wekker is een stille wekker. Als het alarm afgaat, geeft de polsband een matige trilling en ondersteunt offline wekoproepen.

Sedentaire herinnering: Het standaard herinneringsinterval is één uur; als de gebruiker na het inloggen gedurende één uur niet heeft getraind, gaat de polsband trillen om de gebruiker eraan te herinneren te gaan trainen.

Andere herinneringen: wanneer u andere informatie ontvangt, zoals e-mails, gaat de polsband trillen en verschijnen er andere herinneringspictogrammen. Klik om de inhoud te affichereren.

Oplaadherinnering: Wanneer de polsband is aangesloten op de stroomvoorziening of de oplaadbasis is opgeladen, gaat de motor trillen. Let op of de batterij bijna leeg is of helemaal leeg. De armband trilt niet.

 Slaap detectie functie

Wanneer u in slaap valt, zal de armband automatisch bepalen om de slaapmodus te openen, automatisch uw diepe slaap/lichte slaap/wakker de hele nacht detecteren en uw slaapkwaliteit berekenen; de slaapgegevens ondersteunen op dit moment alleen APP zijaanzicht.

Opmerking: Slaapgegevens zijn alleen beschikbaar wanneer u de armband draagt om te slapen.

 Camera bediening

APP-zijde - Schudden om op afstand foto's te maken; Bluetooth-verbindingsstatus moet gegarandeerd zijn.

 Herstel het apparaat

APP - Apparaat herstellen - De sectie verwijdert alle historie records op de APP en het apparaat.

 Problemen die aandacht vereisen  

 1. Vermijd de armband in geval van sterke schokken, extreme hitte en blootstelling.
 2. Demonteer, repareer of modificeer het apparaat niet zelf.
 3. Deze machine gebruikt 5V 500MA voor het opladen. Het is ten strengste verboden om een overvoltage voeding te gebruiken voor het opladen.
 4. De gebruiksomgeving van dit apparaat is 0° tot 45°. Het is verboden het in vuur te gooien om een explosie te voorkomen.
 1. Als de polsband nat is, droog hem dan af met een zachte chiffon voordat u hem oplaadt, anders zullen de oplaadcontacten corroderen en zal het opladen mislukken.
 2. Raak geen chemicaliën aan zoals benzine, schoonmaakmiddelen, propanol, alcohol of insectenwerende middelen.
 3. Gebruik dit product niet in een hoogspannings- en hoogmagnetische omgeving.
 4. Als u een gevoelige huid heeft of als u de armband te strak draagt, kunt u zich ongemakkelijk voelen.
 5. Veeg de zweetdruppels op uw pols tijdig af.Het bandje kan gedurende lange tijd worden blootgesteld aan zeep, zweet, allergenen of vervuilende bestanddelen, waardoor de huid kan gaan jeuken.
 6. Als u de armband vaak gebruikt, is het raadzaam hem elke week schoon te maken. Veeg af met een vochtige doek en verwijder olie of stof met een milde zeep.

Het is niet aan te raden een armband te dragen wanneer u een warm bad neemt.

 Veel voorkomend probleem

 1. Wacht te lang voor de eerste frequentie test hart?

Om uw hartslag voor de eerste keer te testen, moet u langere signalen verzamelen op basis van verschillende bevolkingsgroepen om uw hartslag nauwkeurig te kunnen berekenen.

 1. Wat moet ik doen als de Bluetooth-verbinding niet beschikbaar is? (Verbinding / herverbinding mislukt of herverbinding is langzaam)

Vérifiez si votre appareil est iOS9.0 et Android 4.4 et supérieur et prend en soutien Bluetooth 5.0.

Vanwege het probleem met signaalinterferentie bij de draadloze Bluetooth-verbinding, kan de tijd van elke verbinding verschillend zijn. Als de verbinding lange tijd niet tot stand kan worden gebracht, controleer dan of de werking is effecteerd in de afwezigheid van magnetische velden of meerdere Bluetooth-apparaten

 1. Bluetooth uit- en aanzetten
 2. Sluit de achtergrondtoepassing van de telefoon of start de telefoon opnieuw op
 3. Maak niet tegelijkertijd verbinding met andere Bluetooth-apparaten of -functies.
 4. Als de APP normaal op de achtergrond draait. Als het niet op de achtergrond is, is het misschien niet aangesloten.
 1. Je kunt de armband?

Aangezien de armband niet door de mobiele telefoon wordt gezocht tijdens de Bluetooth diffusie, moet u ervoor zorgen dat de armband aan staat en geactiveerd is, en dat hij niet verbonden is met andere mobiele telefoons. Sluit dan de armband om de mobiele telefoon. Als het nog steeds niet werkt, schakel dan de Bluetooth van de mobiele telefoon gedurende 20 seconden uit. Start vervolgens de Bluetooth-telefoon opnieuw op.

 1. Waarom moet ik mijn armband strak dragen als ik de frequentie meet hart?

De armband maakt gebruik van het principe van lichtuitstraling. Zodra de lichtbron de huid binnendringt, vangt hij het signaal op dat naar de sensor wordt teruggestuurd om uw hartslag te berekenen. Als u het niet strak draagt, dringt er omgevingslicht door de sensor, wat de nauwkeurigheid van de meting beïnvloedt.

 1. Waarom krijg ik geen herinneringen als de herinnering geactiveerd?

Android-telefoon: zorg ervoor dat de telefoon en de polsband met elkaar verbonden zijn. Na het inloggen, open de overeenkomstige machtigingen in de telefooninstellingen, sta toe dat de "GloryFit" app toegang heeft tot inkomende gesprekken, tekstberichten en contacten, en draai "GloryFit" op de achtergrond; als de telefoon is geïnstalleerd Er is beveiligingssoftware, voeg dan "GloryFit" toe als goedkeuring. Apple-telefoon: als er geen herinnering is na het inloggen, wordt aanbevolen de telefoon opnieuw op te starten en opnieuw in te loggen.

Wanneer u de polsband opnieuw aansluit, moet u wachten tot de telefoon het [Bluetooth-koppelverzoek] heeft gecontroleerd en vervolgens op [Koppelen] klikken om teruggebeld te worden.

 1. Is de armband waterdicht?

Ondersteunt IP68 waterdicht en stofdicht niveau, over het algemeen uw handen wassen, regen, koude douche, auto wassen.

 1. De verbinding Moet Bluetooth zijn. nog steeds actief? Zijn er gegevens na Ontkoppeling? Voordat de gegevens niet worden gesynchroniseerd, worden de gegevens bewaard op de host van de armband (de gegevens kunnen zeven dagen worden bewaard). Wanneer de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en de polsband tot stand is gebracht, worden de gegevens op de polsband automatisch naar de mobiele telefoon gedownload. Synchroniseer de gegevens op tijd met de mobiele telefoon.

Opmerking: Als u de herinneringsfunctie voor inkomende oproepen en SMS inschakelt, moet Bluetooth verbonden blijven. De alarmherinnering ondersteunt offline.

 Basisparameters

BSW-2201

Activering en heroplading van het product

Voordat u het product voor het eerst gebruikt, moet u het opladen. Als het batterijniveau te laag is, zal het product niet goed aan gaan. Als je de smartwatch oplaadt,

zal het automatisch aan gaan. Om een goede contactoplading te verzekeren, gelieve de metalen contacten vrij te houden van vuil, oxidatie en onzuiverheden. Als u het apparaat lange tijd niet gebruikt, laat het dan uit staan en laad het ten minste één keer per maand op.

App installatie en pairing

1. Installeer de :

Scan de QR-code op uw mobiele telefoon, of zoek naar "JYoupro" in de Appstore en download de app.

 1. Instellen van persoonlijke informatie :

Zodra de app is geïnstalleerd, opent u de app en volgt u de instructies voor het instellen van uw persoonlijke gegevens. Standaard werking toestaan, Bluetooth inschakelen.

 1. Hoe de mobiele telefoon te verbinden met de smartwatch: open de app (met Bluetooth ingeschakeld) ---> "Apparaat

---> Selecteer "scan voor apparaat", selecteer "F15Pro-****" en sluit het aan.

Zodra u verbonden bent, kunt u inkomende oproepen, SMS en andere meldingen vanuit de app inschakelen. Als u dit niet doet, zal de smartwatch u niet waarschuwen wanneer uw telefoon informatie ontvangt.

Paar eisen :
1) het toestel is ingeschakeld
2) Bluetooth is geactiveerd

3) de afstand tussen het toestel en de smartphone is minder dan 10 meter

  1. "Drinkwater Herinnering

  Open de app en klik op "Apparaat" ---> "Drinkwater Herinnering  ---> Activeer de waterdrink herinnering. Na de instelling, zodra de tijd is ingesteld, zal de smartwatch u eraan herinneren om water te drinken.

 1. Klik op "Medicatieherinnering". Open de app en klik op "Apparaat" ---> "Medicatieherinnering".

  Na het instellen, zodra de tijd is ingesteld, zal de smartwatch u eraan herinneren om uw medicijnen in te nemen.

6. Automatische hartslagtest

Open de app en klik op "Apparaat" ---> "Meer instellingen" --> "Automatische hartslagtest". Als de automatische hartslagtest is ingeschakeld, meet de smartwatch elk uur je hartslag en kun je je hartslaggrafiek in de app bekijken.

Koppel het apparaat los

APP -> apparaat -> "apparaat ontkoppelen" -> "bevestigen". Opmerking: Wanneer u de app voor de eerste keer met de smartwatch verbindt, moet u de app toegang geven tot de telefoon. Als de app geen toegang krijgt tot de telefoon, werkt de verbinding tussen het toestel en de telefoon mogelijk niet.

Samsung-telefoons loskoppelen: Samsung-telefoons hebben een batterijbesparingsfunctie waarmee bepaalde toepassingen automatisch worden gesloten. Samsung-gebruikers moeten daarom JYouPro inschakelen in de batterijbeveiliging om JYouPro op de achtergrond te laten draaien. Hier zijn de details: Setting>GeneraI Management>Battery>Power Management >Auto Run APP

 Als je merkt dat je smartwatch steeds de verbinding verbreekt

pastedGraphic.png  van je telefoon, kijk dan of JYouPro verschijnt op de pagina "Diep slapende apps". Als dat zo is, verwijder het dan van deze lijst.

Over het scherm

 1. Verschillende achtergronden van het horloge

Open de app, klik op "Apparaat" -> "Kiesinstellingen", en u kunt een achtergrond voor het horloge bekijken en downloaden.

 1. Standaard behang

Open de app, klik op "Apparaat" - "Aangepaste achtergrond", klik op

  upload uw favoriete foto en maak er uw achtergrond van.

 1. Smartwatch-functies Zodra de smartwatch met succes is aangesloten, kunt u beginnen met het synchroon registreren en analyseren van uw lichamelijke activiteit, slaap, hartslag, bloeddruk en bloedzuurstofgehalte.>>> Schuif het scherm naar links vanuit de hoofdinterface, om deze functies te zien verschijnen.
 1. Hoofdinterface

Kies uit meer dan 80 displays. U kunt uw achtergrond ook aanpassen met de functie voor aangepaste achtergronden.

2. wandelen

Terwijl u loopt en uw armen zwaait, registreert de smartwatch stappen en afstand en berekent de verbrande calorieën

3. Hartslag

Na 5 seconden op de hartslagpagina, zal de smartwatch beginnen met het meten van uw

hartslag.

4. Slaapgegevens

Als je de smartwatch draagt terwijl je slaapt, zal hij automatisch de kwaliteit van je slaap detecteren en analyseren.

5. Muziek
U kunt deze functie gebruiken om de muziek op uw telefoon te bedienen.
Pauze / Volgende nummer / Vorige nummer

6. Weer Wanneer het horloge is verbonden met de smartphone, wordt de weersvoorspelling in real time bijgewerkt. 

7. Temperatuur Houd het horloge dicht bij uw pols, open de temperatuurinterface en u kunt de lichaamstemperatuur en de lichaamsoppervlaktegegevens in 8S meten.

>>> Schuif het scherm naar rechts vanuit de hoofdinterface voor toegang tot de berichteninterface. Hier ziet u de verschillende ontvangen berichten.

  

>>> Sleep het scherm naar beneden vanuit de hoofd interface om de instellingen interface te openen. 

Verbindingsstatus Zaklamp Helderheidsaanpassing Batterij Trillen Niet storen Vergrendelen Instellingen

 

>>> Sleep het scherm omhoog vanuit de hoofd interface om de volgende functies te zien.

BSW-2202

Dank u voor het kiezen van het slimme gezondheidshorloge. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en gebruik de smartwatch de eerste keer om het gebruik te vergemakkelijken 

Download en installeer de applicatie. Installeer de app - bereid je voor om te koppelen via Bluetooth. Gebruik uw mobiele telefoon om de QR-code hieronder te scannen. Download en installeer de FitCloudPro app op de smartwatch. U kunt ook rechtstreeks naar de AppStore op uw iPhone of de Google Play Store op uw Android-telefoon gaan. Zoek naar "GloryFit" om het te downloaden en te installeren.

Opmerking: Zorg ervoor dat uw smartphone is uitgerust met iOS 9.0 of hoger; Android 4.4 of hoger en Bluetooth 5.0 ondersteunt.

 Voorbereiding voor gebruik. Zorg ervoor dat de batterij voldoende opgeladen is voor gebruik. De magnetische oplaadkabel van het horloge wordt automatisch aan de oplaadstekkers bevestigd.

Aan/Uit

Aan: Druk lang op de Home-toets om het toestel in te schakelen wanneer het uitgeschakeld is (geen reactie na het indrukken van de toets). Uit: Houd de Home-toets gedurende 5 seconden ingedrukt om toegang te krijgen tot de interface voor het uitschakelen. Druk op om het horloge uit te zetten.

Bluetooth-koppeling

Zodra het horloge met succes is gekoppeld, zal het automatisch verbinding maken met de telefoon wanneer de app wordt geopend.

Open de mobiele client om persoonlijke informatie in te stellen. 

Ga naar de pagina "Apparaat" en klik op het apparaat dat moet worden aangesloten

Koppeling compleet

Bluetooth oproepkoppeling

 1. Bluetooth-koppeling voor oproepen inschakelen

Schuif het scherm naar rechts vanuit de hoofdinterface om de lijst met oproepinterfaces weer te geven. Een donkere kleur geeft aan dat Bluetooth-koppeling voor gesprekken niet is ingeschakeld. Klik op het schakelaarpictogram om Bluetooth-koppeling in te schakelen.

 1. Activeer de Bluetooth-verbinding met de smartphone

Zoek het "G29" apparaat in het Bluetooth menu van de telefoon en klik op Verbinden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, zal een stem van het horloge u vertellen dat de verbinding geslaagd is.

  1. Het is verboden een adapter te gebruiken met een laadspanning hoger dan 5V en een laadstroom hoger dan 2A, en de laadtijd is 2-3 uur.
  2. Bijvullen in de aanwezigheid van water is verboden.
  3. Het product is een elektronisch product, geen medisch naslagwerk. De meetgegevens zijn alleen ter referentie.FunctiesHoofdinterface/Calls Het horloge heeft vijf hoofdinterfaces. U kunt tussen de interfaces navigeren door de hoofdinterface 3 seconden ingedrukt te houden. Klik op de interface van uw keuze. U kunt een zesde interface downloaden of uw eigen interface aanpassen door foto's op uw smartphone te selecteren.Lopen/Afstand/CalorieënBekijk het aantal genomen stappen op elk moment van de dag, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën. Deze gegevens kunnen worden gesynchroniseerd met de app om sportgegevens weer te geven.Hartslag interface.Gebruik de hartslaginterface om de hartslag in real-time te volgen. Meetgegevens kunnen in de toepassing worden gesynchroniseerd. Er kan een testrapport worden gegenereerd.Bloeddruk interfaceGebruik de hartslaginterface om de bloeddruk in real time te controleren. Meetgegevens kunnen in de toepassing worden gesynchroniseerd. Opmerking: Testresultaten zijn alleen bedoeld als referentie en kunnen niet worden gebruikt als medische gegevens.Bloed zuurstof interfaceSchakel over naar de bloedzuurstofinterface voor toegang tot real-time bloedzuurstofdetectie. De meetgegevens worden rechtstreeks op de horloge-interface weergegeven.TemperatuurMeet de huidige lichaamstemperatuur en geef de meetresultaten weer.  SportmodiDruk op de onderste knop om van de hoofdinterface over te schakelen naar de sportmodus. Het sportmodusmenu ondersteunt in totaal 24 sportmodi: hardlopen, yoga, fietsen, zwemmen, touwtje springen, tafeltennis, badminton, tennis, enz. Open het menu vanuit de hoofdinterface door op de onderste knop te drukken, scroll naar beneden om te starten, klik en start, en scroll naar rechts om terug te gaan en de sportmodus te sluiten Slaap interfaceSlaapduur, lichte slaap en diepe slaap gedurende de dag. Het is mogelijk om deze gegevens te synchroniseren met de app om de kwaliteit van de slaap te analyseren.Weer-interface De weerinterface toont het huidige weer. De weerinformatie moet verbonden zijn met de app. Als de verbinding lange tijd verbroken is, wordt de weerinformatie niet bijgewerkt. MuziekBedien muziek van de smartphone via de muziekbedieningsfunctie van het horloge.

   Stopwatch

    Klik op de stopwatch om de stopwatchfunctie te openen. Schuif het scherm naar rechts.

    Berichtinterface

   Ga in de hoofdinterface naar de berichteninterface en klik op het berichtenicoon om het bericht weer te geven. Klik om de pagina om te slaan, het bericht te bekijken of klik met de rechtermuisknop om het scherm te verlaten.

   Functie oproepen

   De oproepfunctie moet worden gebruikt wanneer de telefoon en het horloge via Bluetooth zijn verbonden en de mobiele app op de achtergrond actief is. U kunt bellen vanaf het horloge, handsfree bellen, het adresboek synchroniseren en het volume aanpassen.

   De snelkoppelingsinterface instellen

    Veeg omlaag vanaf het hoofdscherm om toegang te krijgen tot de instellingeninterface. U kunt schakelen tussen "Telefoon zoeken", "Oproepfunctie", "Helderheid aanpassen", "Over", "Instellingen". Klik op het pictogram om de instellingen van de betreffende functie te openen.

   Andere functies Herinneringen

   De herinneringsfunctie moet op de app zijn ingesteld om te worden geactiveerd. De Bluetooth-verbinding tussen de telefoon en het horloge moet in stand blijven. Het inkomende bericht is een trillende herinnering.

   Product parameters :

   Beeldscherm: 1,28" TFT-scherm
   Batterijcapaciteit: 230mAh
   Resolutieverhouding: 240*240dpi
   Bedrijfstijd: 7-7 dagen Productgewicht: 54,5 g

   Synchronisatie methode: Bluetooth 5.0 Product grootte: diameter 43*11.8'261mm Materiaal band: TPU

   Waterdichtheidsniveau: IP67

   Inbegrepen in het pakket: Smart Watch * 1, oplaadkabel "1, handleiding * 1

   Voorzorgsmaatregelen

  1. Methode voor het meten van de bloeddruk

  Rust meer dan 5 minuten voor de test. Eet, rook en drink geen cafeïne gedurende 2 uur voor de test; neem een comfortabele, onbeweeglijke zithouding aan tijdens de test en houd uw geest stil.

   Niet praten. Zorg ervoor dat het horloge op uw hart is geplaatst.

  (Zoals rechts afgebeeld)

  Veel voorkomende problemen

  1. Waarom is de bloeddruk test niet goed?

  De bloeddruktest wordt beïnvloed door de externe omgeving en de huidskleur van de gebruiker. Bloeddrukmeting wordt alleen gebruikt om veranderingen in de bloeddruk te controleren. Deze functie is niet echt geschikt voor het testen of controleren van de bloeddruk van hypertensieve patiënten. Het horloge is geen medisch apparaat, en de testgegevens kunnen niet als medische gegevens worden gebruikt. Het is alleen voor referentie doeleinden.

  1. Waarom is het niet mogelijk om informatie of inhoud te verzenden?
  1. Het verkrijgen van toestemming voor de QQ WeChat Android callback service

  Wanneer de gebruiker de QQ WeChat terugbelknop voor de eerste keer opent, zal de app om de nodige machtigingen vragen en de programma's in de app controleren op de overeenkomstige machtigingen

  1. Wanneer IOS terugbellen (inkomend gesprek, SMS, QQ, WeChat) is ingeschakeld/uitgeschakeld, zal het systeem automatisch een koppelingsverzoek genereren. De gebruiker hoeft alleen maar de koppeling te kiezen.

BSW-2203

Dank u voor het kiezen van het slimme gezondheidshorloge. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en gebruik de smartwatch de eerste keer om het gebruik te vergemakkelijken 

Het horloge opladen

Opladen door magnetische lader.

Het horloge dragen

 1. Draag het horloge indien mogelijk achter het ulnaire styloïde (het kleine benige uitsteeksel van de pols).
 2. Pas de grootte van de riem aan met behulp van de verstelgaten en maak de gesp vast.
 3. Plaats de sensor vlak tegen de huid. Opmerkingen over hartslagbewaking :
 • De hartslag-LED op de achterkant van het horloge knippert;
 • Plaats de sensor vlak op de huid; vermijd externe lichtbronnen die de nauwkeurigheid van de meting beïnvloeden.
 • Het meetgebied moet zo schoon mogelijk worden gehouden; zweet of bloed kan het meetresultaat beïnvloeden.

In-/uitschakelen

 1. Houd de fysieke knop 5 seconden ingedrukt om het horloge aan of uit te zetten.

wanneer het is ingeschakeld en het startscherm weergeeft. Bij het opladen gaat het horloge automatisch aan.

 1. Veeg naar beneden om het scherm met snelkoppelingen te bereiken, selecteer het pictogram Instellingen en zoek het pictogram Uitschakelen om het horloge uit te schakelen.

of annuleren.

Het horloge gebruiken

 1. Raak het scherm aan om het in te schakelen.
 2. Standaard wordt het scherm na vijf seconden uitgeschakeld; de gebruiker kan inloggen op de mobiele toepassing om deze vertraging te wijzigen.
 3. De hartslagmeting is standaard ingesteld op 24 uur. De gebruiker kan de functie in- of uitschakelen in de algemene instellingen van de toepassing.

Hoe de toepassing installeren

Scan de volgende QR-code of download en installeer Glory Fit vanuit uw app-shop.

Apparaatvereisten: IOS 9.0 of hoger; Android 4.4 of hoger, compatibel met Bluetooth 4.0. 

Verbinding met een apparaat

Het is noodzakelijk een correcte eerste verbinding met de toepassing tot stand te brengen. Het horloge synchroniseert automatisch na een succesvolle verbinding. 

Anders zijn de stap- en slaapgegevens onjuist.

Android :

 1. Sta zowel Bluetooth als locatie toe;
 2. Open de applicatie, ga naar de pagina Apparaten, tik op Selecteer een apparaat en zoek het Mac-adres dat hetzelfde is als het horloge. Selecteer het en de toepassing zal automatisch verbinding maken met het horloge.

IOS :

 1. Activeer Bluetooth ;
 2. Open de applicatie, ga naar de pagina Apparaten, tik op Selecteer een apparaat en zoek het Mac-adres dat hetzelfde is als het horloge. Selecteer het en de toepassing zal automatisch verbinding maken met het horloge. Als er een verzoek om een Bluetooth-verbinding wordt weergegeven, tikt u op OK.

Bluetooth-verbinding: Zodra de verbinding tot stand is gebracht, slaat de toepassing automatisch het Bluetooth-adres van het horloge op. Als de toepassing geopend is

of op de achtergrond draait, zal het zoeken naar het horloge en er automatisch verbinding mee maken.

Synchronisatie van gegevens  Navigeer handmatig naar de onderkant van de homepage van de applicatie om gegevens te synchroniseren; het horloge kan gegevens tot zeven dagen offline opslaan. Hoe groter de hoeveelheid gegevens, hoe langer het duurt om te synchroniseren. De synchronisatie van de gegevens mag niet langer dan 2 seconden duren. Wanneer de synchronisatie is voltooid, verschijnt het bericht "Synchronisatie voltooid". Na de eerste koppeling en verbinding zal het horloge automatisch synchroniseren met de gegevens van uw mobiele telefoon, zoals tijd, datum en week.

Functies en instellingen van de toepassing

Uw persoonlijke gegevens instellen na het openen van de toepassing Mijn - Persoonlijk

 • Voer uw profielfoto, geslacht, leeftijd, lengte en gewicht in; deze persoonlijke informatie kan de nauwkeurigheid van de gegevens verbeteren.
 • Personaliseer uw doelstellingen voor lichaamsbeweging. U kunt uw algemene gezondheid verbeteren door redelijke fysieke activiteiten te plannen.
 1. MeldingenfunctieHet is noodzakelijk om de meldingenfunctie in het instellingencentrum van de applicatie te activeren en de verbinding tussen uw mobiele telefoon en het horloge in stand te houden. Het horloge trilt wanneer er een bericht binnenkomt.melding van inkomende oproep: Wanneer er een inkomende oproep is, trilt het horloge en worden de naam en het telefoonnummer van de inkomende oproep weergegeven. Als de functie "Gesprek weigeren" in de toepassing is geopend, drukt u 3 seconden op het horloge om het gesprek te weigeren.

  Berichtmelding: Het horloge laat u weten dat u een bericht hebt ontvangen door te trillen en een overeenkomstig pictogram weer te geven. Druk op het pictogram om het bericht te openen.

  QQ-melding: Het horloge waarschuwt u voor de komst van een QQ-bericht door te trillen en een bijbehorend pictogram weer te geven. Druk op het pictogram om het bericht te openen.

  WeChat-melding: Het horloge meldt u wanneer een WeChat-bericht is ontvangen door te trillen en een overeenkomstig pictogram weer te geven.

  Druk erop om het bericht weer te geven.

  Slim alarm: U kunt drie alarmen instellen. Zodra het alarm is ingesteld, synchroniseert het met het horloge. 

  Het slimme alarm is stil en waarschuwt je met een speciale trilling. De kennisgeving kan offline worden gedaan.  Melding van onvoldoende fysieke activiteit: het standaard meldingsinterval is één uur; wanneer het horloge is aangesloten, gaat het trillen als de gebruiker het afgelopen uur geen fysieke activiteit heeft ondernomen.

  Andere meldingen: Het horloge kan u via trillingen en een schermdisplay waarschuwen voor de ontvangst van bepaalde berichten, zoals e-mails. Druk op het pictogram om het bericht te openen.

  Doelmelding: Het horloge zal u verwittigen door een trilling en de weergave van een pictogram dat

  het aantal stappen het in de aanvraag gestelde doel bereikt.

  Slaapcontrole

  Het horloge activeert automatisch slaapmonitoring om uw slaaptijd te beoordelen (diepe, lichte of matige slaap)

  en de kwaliteit van uw slaap; slaapgerelateerde gegevens zijn momenteel alleen beschikbaar in de applicatie.

  Opmerking: Gegevens over de zon kunnen alleen worden gegenereerd als u het horloge draagt terwijl u slaapt.

  Scherm Hoofdfuncties Hoofdscherm

  Het horloge heeft vier vooraf geconfigureerde startschermen. U kunt het startscherm wijzigen door de knop ingedrukt te houden, naar rechts of links te vegen en een ander startscherm te selecteren.

  Het is ook mogelijk om het startscherm aan te passen. Klik op "Kies instelling" om een andere stijl startscherm te kiezen.

Berichten 

Scan het scherm naar boven. Het horloge kan acht onlangs door de toepassing verzonden berichten opslaan. Om een bericht te verwijderen, selecteert u het en tikt u op het scherm. Veeg naar rechts om terug te keren naar het vorige scherm. U kunt op "Verwijderen" drukken onderaan het scherm om alle berichten te verwijderen.

Temperatuur

De temperatuurmeting begint automatisch wanneer u dit scherm opent. Als uw lichaamstemperatuur hoger is dan 37,3°, ontvangt u een melding voor hoge temperatuur.

De temperatuur bovenaan het scherm is de oppervlaktetemperatuur van de huid, de temperatuur onderaan het scherm is 

is de lichaamstemperatuur.

.

Snelkoppelingen

Veeg naar beneden om het scherm met snelkoppelingen te openen. Jij

U kunt de functie "Niet storen" gebruiken om het horloge stil te maken, "Helderheid" om de helderheid van het scherm aan te passen, "Telefoon zoeken" om de telefoon te vinden en "Telefoon" om de telefoon te vinden.

uw telefoon, of ga naar het scherm "Instellingen". Veeg omhoog om af te sluiten.

Status

Klik op het scherm om het aantal stappen, de gelopen afstand en de verbruikte calorieën te bekijken. De gelopen afstand en verbruikte calorieën worden berekend aan de hand van de leeftijd, de lengte en het gewicht die in het programma zijn ingevoerd.

Hartslag

Hartslagmonitoring start automatisch

wanneer u dit scherm opent.

Weer

Dit scherm toont het huidige weer na de synchronisatie.

Zuurstofverzadiging 

Druk op "Zuurstofverzadiging" en het horloge meet automatisch uw zuurstofverzadiging.

Meer

Met dit scherm kunt u de timer, de timer of de

Zoek me om je telefoon te vinden.

Kiezen: Selecteer een vooraf geconfigureerde startpagina.

Helderheid: Instellen van de helderheid van het scherm

Kwaliteit van de slaap

Als u uw horloge draagt terwijl u slaapt, toont dit scherm de gegevens 

over de kwaliteit van je slaap.

Opleiding

Tik op het scherm om een sportspecifiek scherm te openen. U kunt kiezen uit 19 sporten. Je kunt tussen sporten navigeren door omhoog en omlaag te vegen. Veeg naar rechts om te pauzeren of te eindigen

een training en ga terug naar het sportspecifieke scherm.

Muziek

Je kunt de muziek die op je telefoon speelt regelen.

Instellingen

Druk op dit scherm voor toegang tot het secundaire menu, waar u andere functies vindt.

Info : Toont de versie van het horloge en zijn Bluetooth-adres

Uitzetten: Druk op de betreffende knop om het horloge uit te zetten. Reset: Druk op het scherm om het horloge weer te gebruiken. Als u dat doet, worden alle gegevens, ook die welke in de toepassing zijn opgeslagen, gewist.

Voorzorgsmaatregelen

 • Beschadig uw horloge niet en stel het niet bloot aan hoge temperaturen of direct zonlicht.
 • Demonteer, repareer of modificeer het apparaat niet.
 • Het apparaat moet worden opgeladen bij 5V500MA. Het is niet toegestaan om bij een hogere spanning op te laden.
 • Het apparaat moet worden gebruikt tussen 0 en 45 °C. Niet blootstellen aan vlammen, explosiegevaar.
 • Reinig de contactpunten met een zachte doek voordat u het horloge oplaadt. Gecorrodeerde contactgebieden kunnen 

het opladen van het horloge beïnvloeden.

 • Vermijd contact met chemicaliën zoals benzine, oplosmiddelen, propaan, alcohol of insectenspray.
 • Gebruik het apparaat niet in een omgeving met hoge elektrische spanning of sterke magnetische velden.
 • Een droge of gevoelige huid of een te strak horloge kunnen ongemak veroorzaken.
 • Vermijd het nemen van een heet bad met je horloge.
 • Droog het zweet op je pols regelmatig af. Langdurig contact 

met zeep, zweet, allergenen of vervuilde ingrediënten kunnen jeuk of allergische reacties veroorzaken.

 • Bij veelvuldig gebruik is het raadzaam het horloge elke week schoon te maken. Veeg het horloge af met een vochtige doek en verwijder eventuele oliesporen.

en afstoffen met een milde zeep.

 • Maak geen gaten meer open als dat niet nodig is.

Veel voorkomende problemen

Kan geen Bluetooth-verbinding tot stand brengen (mislukte verbinding of herverbinding of verminderde snelheid bij herverbinding)

Zorg ervoor dat uw toestel IOS8.0 of hoger of Android 4.4 of hoger draait en compatibel is met Bluetooth 4.0.

De tijd die nodig is om de verbinding tot stand te brengen kan variëren door interferentie van draadloze Bluetooth-verbindingen.  Als u gedurende langere tijd geen Bluetooth-verbinding tot stand kunt brengen, controleer dan of u het apparaat niet gebruikt in een omgeving met een magnetisch veld en of het niet wordt gestoord door meerdere Bluetooth-apparaten.

Zet Bluetooth uit en weer aan.

Schakel achtergrondtoepassingen op de mobiele telefoon uit of start uw mobiele telefoon opnieuw op.

Verbind uw mobiele telefoon niet tegelijkertijd met andere Bluetooth-apparaten of -functies.

Controleer of de toepassing normaal op de achtergrond draait. Zo niet, dan kan de verbinding mislukken.

Wat te doen als de telefoon het horloge niet detecteert?

Zorg ervoor dat het horloge is opgeladen en ingeschakeld en dat het niet verbonden is met andere mobiele telefoons. Leg het horloge dichter bij de telefoon. Als het probleem aanhoudt, schakelt u Bluetooth op de telefoon uit en herstart u de verbinding na 20 seconden.

Zorg ervoor dat de GPS van je telefoon is ingeschakeld.

Waarom de hartslagband aanhalen?

Het horloge past het principe van lichtreflectie toe. Het verzamelt het gereflecteerde signaal naar de sensor om de hartslag te berekenen zodra het licht onder de huid is doorgedrongen. Als de band niet strak genoeg zit, kan omgevingslicht de sensor bereiken, wat de meetnauwkeurigheid beïnvloedt.

Ik ontvang geen meldingen, hoewel de meldingsfunctie is geactiveerd.?

Android-telefoon: Zorg ervoor dat de telefoon en het horloge verbonden zijn. Stel na de verbinding de bijbehorende machtigingen in

In de telefooninstellingen. Laat de GloryFit-toepassing toegang hebben tot gesprekken, berichten en contacten, en laat het op de achtergrond draaien. Als op de telefoon beveiligingssoftware is geïnstalleerd, voeg dan GloryFit toe aan de vertrouwde toepassingen.

Mobiele telefoon van Apple: Wij raden u aan uw mobiele telefoon opnieuw op te starten en opnieuw met het horloge te verbinden als u na de eerste verbinding geen meldingen ontvangt. Wanneer u het horloge opnieuw verbindt, ontvangt u na het klikken op "Verbinden" meldingen als het bericht "Buetooth verbindingsverzoek" wordt weergegeven.

Is het horloge waterdicht??

Het horloge heeft een water- en stofbestendigheid van IP67 (normaal gesproken kun je het blijven dragen als je je handen wast),

als je je auto uitlaat of wast).

Moet ik de Bluetooth-verbinding actief houden? Blijven de gegevens bewaard in geval van afsluiting??

De gegevens worden opgeslagen in de behuizing van het horloge in afwachting van synchronisatie (het horloge kan zeven dagen gegevens opslaan).  Als uw mobiele telefoon een Bluetooth-verbinding met het horloge tot stand brengt, worden de gegevens van uw horloge automatisch in de mobiele telefoon geladen. Synchroniseer de gegevens regelmatig met uw mobiele telefoon.

Opmerking: Als de meldingsfuncties voor oproepen of berichten zijn ingeschakeld, houdt u de Bluetooth-verbinding in stand.

De alarmfunctie blijft offline actief.

AUDIO

BLUETOOTH-HEADSET

1. Sluit de HFCK aan op de bliksemafleider van de iPhone.
2. Zet Bluetooth aan op de iPhone
3. Sluit het apparaat met de naam "Lightning" aan
De HFCK is nu operationeel 

Smartphones